Odporučte oblečenie,ktoré vydrží mnoho praní, samozrejme pekný design,a prijateľná cena😊
Ahojte ,prednedávnom som sa dala tak trošku na minimalizmus...a už ma nelákajú nákupy,ktoré smerujú len k minutiu finančného obnosu ale inak neprinášajú nič...pretože oblečenie nestojí za nič a po pár praniach je v stave hodnom akurát tak poumývania podlahy...Prosím žienky,ktoré mate skúsenosti s udržateľnou módou a naozaj kvalitným oblečením prosím napíšte,kde také oblečenie kúpiť😊take kusky,ktore môžem prať a prať a stále budú krásne😉a ps.kvalita je hlavná nie značka😉ďakujem veeeeľmi pekne😊
@marcellka32 ja kupujem cez ich web alebo cez next direct. Tak tiez predavaju gant veci dokonca v lepsej cene. Mam gant kozene tenisky a tie su super. Makkucka koza nosia sa ako papuce. Podobnu makku kozu ma aj Lacoste. Mam ich od leta, teda som ich nosila iba 3 mesiace zatial. A este mam espadrilky gant a tie drzia tiez. Aj tak al gro mojho satnika je Hilfiger 🙈. Ale kvalitou je lepsi gant
nie znacky, ale materialy treba hladat. Ring spun (predzrazena bavlna) - najprv sa vyperie na vysoky stupen, zrazi sa a az potom sa z toho utka latka. Alebo Supima Bavlna - odroda bavlny, ktora ma 4 krat dlhsie vlakna ako ine. Jednofarebne tricka z tychto materialov najdete aj za 10-20€, vobec to nemusi byt drahe a vydrzia...aj denne nosenie po dobu 5-10 rokov. Ale tazko sa take veci hladaju...urcite nie v obchodoch v obchodnych centrach.
lindex .... kupujem hlavne sezonne vypredajove ale ani HM nie je zle
ja si ho kupujem z differenta a vždy mi vydrži dlho. A šete s ami nestalo, žeby mi pračka zničila oblečenie
ja kupujem hlavne cez internet a nestáva sa mi že by vydržalo krátko
nájdi si eshop z ktorého ti bude oblečenie vyhovovať

@derdia skús českú značku Reparáda. Ich bambusové tričká a šaty sú úžasné - nosila som ich aj celé tehotenstvo do 9 mesiaca a to nosím veľkosť XS a vôbec sa nenatiahli