Odvlhčenie stien firmou Axall

patrezz8
24. aug 2021

Dobry den,
ma niekto osobnu skusenost s firmou AXAL odvlhcenie stien a dezinfekcia priestorov? Natrafil som na nich na internete, potrebovali by sme sa v dome zbavit vlhkosti i plesní na stenach.

Ďakujem

zuzi_ja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majaa75
26. okt 2021

@patrezz8 dobrý deň, prosím vás , aj ja mám záujem zistenia informácií, či ste spokojný s touto firmou, či vám to pomohlo, ake máte skúsenosti, a hlavne kolko vás to všetko stalo?

kaitara
17. dec 2021

Dobrý deń, pripájam sa do diskusie, mali ste skúsenosť niekto s touto firmou?

patrezz8
autor
21. feb 2022

@majaa75 Dobrý deň, rozhodli sme sa nakoniec, že ideme do toho. Práve u nás vykonávajú realizáciu a zatiaľ musím povedať, že obrovská spokojnosť. Výborná komunikácia, všetko nám vysvetlili a sú veľmi ústretoví (nakoľko máme doma aj deti). Čo sa týka ceny, tú vám neviem povedať presne, pretože pri každej realizácií je to individuálne. Každopádne veľa sme si o tom čítali a pozerali aj iné firmy, ale nakoniec sme sa rozhodli pre kvalitu (pár krát sme sa už popálili na lacných prácach, preto si radšej priplatíme, ale budeme vedieť, že to stojí zato). Napíšem vám potom výsledok že či nám to pomohlo.

patrezz8
autor
21. feb 2022

@kaitara Dobrý deň prajem, práve sú ú nás a zatiaľ naozaj veľká spokojnosť. Dám vám potom vedieť, že aký bude výsledok.

typograf77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
typograf77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaitara
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
typograf77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaitara
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iluschka123
25. okt 2023

@typograf77
Zdravím, konkrétne kto menovite, aký majiteľ firmy?
Rada by som upozornila všetkých na skutočnosť, ze vo firme AXALL s. r. o. je jeden majiteľ aj konateľ a to JUDr.Ing. A.Krajčovič a nikto iný!!
Žial došlo a stále dochádza k nespocetným podvodným realizáciám pod rúškom a menom firmy AXALL , keď sa za majiteľa a konateľa vydáva iná osoba, ktorá sa obdobne zaoberá injektázou a odvlhčením muriva.
Upozorňujem vsetkých, ze si overte totožnost cloveka s ktorým jednáte a overte si na tel. císle 0908 60 99 22 či skutočne ide o firmu axall s.r.o. a či je dotyčná osoba skutočne zamestnancom firmy Axall s.r.o.

Firma AXALL s.r.o. je spoľahlivá firma s 20 ročnou históriou, s množstvom spokojných zákazníkov a históriu firmy si každý vie overiť v obchodnom registri.
Myslíte si, že keby bola neseriózna voči zakazníkom mohla by fungovať 20 rokov bez problémov.??

Taktiež upozorňujem že tel.číslo
0904 066 066 nepatrí žiadnemu zamestnancovi z firmy Axall.!!!

Tak si prosim všetci nespokojní zákazníci skontrolujte vo svojom tel. zozname podľa cisla, ci ste neboli podvedení a oklamaní osobou, ktorá s firmou axall nemá nič spolocne.

Ďakujem s pozdravom v mene
AXALL s.r.o.
www.axall.sk
tel: +421 908 60 99 22

typograf77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
typograf77
25. okt 2023

@iluschka123 Odpovedal som vo vyššie uvedenom komentári

typograf77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz