Odvlhčovač vzduchu
Zdravím. Prosím, ma niekto odvlhčovač vzduchu, s akou značkou ste spokojní? Ďakujem za tipy 🙂
@veronikas30 my máme Rhonson R-9110 asi 2 roky. Používa sa hlavne v jednej vlhkej izbe, kde sa radi držia pliesne, s plochou asi 13m2. Sme s ním spokojní. Keď beží, tak po pár hodinách cítiť, že vzduch je lepší na dýchanie.
Ďakujem Vám. Pozerám Rohnson alebo Klarstein. Máme obývačku, prechodnú + veľké akvárium, starý dom a zjavne nasáva stena z pivnice vlhkosť. Preto rozmýšľam, že aký. Pozerám teda aj väčšie zberné nádoby, cca aj na 6l. Snáď dobre vyberiem.
@veronikas30 máme rhonson už 3 roky a nemáme s ním problém. Používala som na sušenie domu a teraz už používam iba v miestnosti kde susim prádlo
Ďakujem Vám. Pozerám Rohnson alebo Klarstein. Máme obývačku, prechodnú + veľké akvárium, starý dom a zjavne nasáva stena z pivnice vlhkosť. Preto rozmýšľam, že aký. Pozerám teda aj väčšie zberné nádoby, cca aj na 6l. Snáď dobre vyberiem.
@veronikas30 obe značky sú OK. Už choď len podľa parametrov. Rozhodne by som si okrem iného všímala hlučnosť a spotrebu elektriky.
skus pozriet tento klarstein da sa vybrat podla velkosti a objemu ktory dokaze odvhlcit https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-klarstein-...

@veronikas30 mám zn biet a budget a spokojná s jedným aj s druhým. Len neviem akú výpovednú hodnotu to má pre teba, to druhé sa drží už 25 R, klarstein iba 2 r. Odvlhčovače by som vyberala podľa parametrov (veľkosť miestnosti, kapacita nádoby, množstvo vody ,,pozbiera nej,, za 24h) lebo i é treba do malej kúpeľne a iné do priestrannej izby