icon

Oleje na pranie

missviolet
11. okt 2022

Ahojte,

chcela by som vyskusat oleje na pranie namiesto avivaze, pri tej nie som spokojna s intenzitou prevonania.
Mate nejake odporucania odkial kupit? Mam rada ciste, svieze, jemne vone - z inych ma boli hlava (sladke vone, tazke vone, koreniste...).

Vdaka za akykolvek tip 🙂

Strana
z2
ivanatim
29. apr 2023

@jankacig to su skor avivaze ako parfemy na pranie. Talianske znacky su velmi slabe, je tam prehusteny trh a preto velky tlak na nizkonakladovost a z toho vyplyvajucu nizku kvalitu... v Taliansku je asi 40 znaciek parfemov na pranie. Tieto k nam dovezene su tie isté, nicim sa nelisia, takze su rovnako slabe.

angu14
29. apr 2023

@ajko2011 aj ja zatiaľ vzorky ale za mňa nič moc a drahé, mám pocit že po oprati keď mal syn tepláky na sebe tak aj ekzemik sa mi robí

lucyl13
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
29. apr 2023

@lucyl13 ved praveze vonavy domov maju talianske vone, ktore su skor avivaze ako parfemy. Mne vonali kratko a slabo. S giovani sa nedaju ani porovnavat...

jankacig
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
30. apr 2023

@jankacig ved u ste sa to iste pytali na predoslej strane... naco je dobry takyto spam? alebo reklama?

beresikova
13. máj 2023

Giovani sú pre mňa top a to som vyskúšala všelijaké oleje ktoré som mala som musela dávať viac a giovani stačí pol vrchnaka a vonia pradlo aj zo sušičky a aj v skrini dlho

waw7
Odpoveď bola odstránená
mimushiatko
10. dec 2023

No ja som mala puellu na ovonanie ale to bolo strašne silné mňa až hlava bolela co som si z tých vzoriek nevedela vybrat dala som tomu šancu 3x ale vrátila vrátila to, nedalo sa to, ja používam z dedry parfumage tie vonaju krásne aj dlho ale tiež by som skúsila aj niečo iné 🙂

zuzulik75
8. jan 2024

Ahojte mám napredaj 3 oleje z voňavého domova kto by chcel
Sú len odskúšané . Spolu za 20e
3x100 Ml viac info v správe

mamalucy
15. okt 2024

@zutijosi kúpila som tu vôňu Thomas ale nesadla mi. Nemáš záujem i výmenu alebo prípadne odkúpiť? Ďakujem

Strana
z2