icon

Oplatí sa investovať do Ikea Trofast?

16. aug 2024

Máte doma? Stojí to za tie peniaze? Je to kvalitne? Ste s tým spokojní? Dakujeeeeem

koniarova
17. aug 2024

Trofast je fajn riešenie. Čo chceš do neho ukladať? IKEA ma aj lepšie systémy.

autor
17. aug 2024

@koniarova detské hračky, neskor možno lego

autor
17. aug 2024

@koniarova aké systémy?

koniarova
17. aug 2024

Na hračky a lego je fajn. Aj cenovo,aj kvalitou.

koniarova
17. aug 2024

Daj si IKEA systémy na ich stránke.

milanemila
17. aug 2024

Tak je to kvalita adekvatna nizkej cene 🤷🏼‍♀️ tie drevene su lepsie ako tie dyhovane (to trosku niekde tuknes a je to oskrene). Ako ulozny system na hracky prakticke. Aj my ho mame pre deti.

beata_k
17. aug 2024

Trofast je super. Skus pozriet aj kallax.

autor
17. aug 2024

Tie ceny sú už vrátane škatúľ však? Neviem pre ktorý typ sa rozhodnúť, vo farebnom prevedení mám jasno 😁

autor
17. aug 2024

Asi sa nedá žeby bol dvojposchodový s čisto veľkými ružovými krabicami? 6 ružových veľkých krabíc

bara_borka
17. aug 2024

My mame aj kalkax aj trofast. Kallax je super na hracky, ci uz ulozit do police, alebo do boxov, daju sa kupot rozne predely, dvierka, boxy... A trofast mame na lego, s 9 suflami. Je super v tom, ze nie je moc vysoky, cize 2rocne dieta sa v stoji pri nom vie pekne hrat a skladat na vrchu.

zanny93
17. aug 2024

Ale da..najdi si konkretny typ ktory ti vyhovuje a zvlast pridaj do kosika tie boxy. Ja som mala som pri starsej a najlepsia volba vobec. Vela sa vmestilo a aj kazda hracka/hra mala svoje miesto..skus si este pozriet aj napriklad cez Pinterest ,,Ikea Trofast Hack" a najdes skvele napady ako vyplnit priestor co najefektivnejsie. A na margo kvality, moja po tom aj lozila 😅 takze pevne, variabilne a vsestranne vyuzitelne a v neposlednom rade sa lahko sklada.
Drzim palce 🙂