Oplatí sa investovať do Ikea Trofast?
Máte doma? Stojí to za tie peniaze? Je to kvalitne? Ste s tým spokojní? Dakujeeeeem
@koniarova detské hračky, neskor možno lego
@koniarova aké systémy?
Na hračky a lego je fajn. Aj cenovo,aj kvalitou.
Daj si IKEA systémy na ich stránke.
Tak je to kvalita adekvatna nizkej cene 🤷🏼♀️ tie drevene su lepsie ako tie dyhovane (to trosku niekde tuknes a je to oskrene). Ako ulozny system na hracky prakticke. Aj my ho mame pre deti.
Trofast je super. Skus pozriet aj kallax.
Asi sa nedá žeby bol dvojposchodový s čisto veľkými ružovými krabicami? 6 ružových veľkých krabíc
My mame aj kalkax aj trofast. Kallax je super na hracky, ci uz ulozit do police, alebo do boxov, daju sa kupot rozne predely, dvierka, boxy... A trofast mame na lego, s 9 suflami. Je super v tom, ze nie je moc vysoky, cize 2rocne dieta sa v stoji pri nom vie pekne hrat a skladat na vrchu.
Ale da..najdi si konkretny typ ktory ti vyhovuje a zvlast pridaj do kosika tie boxy. Ja som mala som pri starsej a najlepsia volba vobec. Vela sa vmestilo a aj kazda hracka/hra mala svoje miesto..skus si este pozriet aj napriklad cez Pinterest ,,Ikea Trofast Hack" a najdes skvele napady ako vyplnit priestor co najefektivnejsie. A na margo kvality, moja po tom aj lozila 😅 takze pevne, variabilne a vsestranne vyuzitelne a v neposlednom rade sa lahko sklada.
Drzim palce 🙂

Trofast je fajn riešenie. Čo chceš do neho ukladať? IKEA ma aj lepšie systémy.