Oplatí sa kúpa lacného palacinkovača a výrobníka zmrzliny?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s palacinkovačom a vyrobnikom zmrzliny za tie nižšie sumy, cca do 40€. Oplatí sa to kupovať, či zbytočné vyhodené peniaze a zaberanie miesta?? Ďakujem za vaše odpovede.
Ja mam vyrobnik zmrzliny. Akurat uz neviem kolko stal. Som s nim spokojna
Neviem si predstavit využitie palacinkovaca. To by som musela byť extrémne lenivá.
Zmrzlinovac ok, ak jete zmrzlinu na kila alebo si potrpite na nejake zdravé alternativy.
Zbytočnosti
Na palacinky naozaj stačí dobrá panvica, take tie
Naposledy som si kupila toastovac, kde je aj forma na wafle a este jeden, len neviem aky. Ficime stale na forme na toast, wafle som robila realne asi raz, neboli zle, ale asi by to chcelo najst iny recept a u nas letia lievance takze asi tak.
Zmrzlinovac ani palacinkovac by som nekupila, palacinky u nas neficia a ak uz mam fakt dobru a overenu panvicu, zmrzliny tolko nepojeme, jedine v lete a to je tiez asi ze kupim, nezjeme jej tolko a aj ked som skusala rozne domace nikto to skoro nejedol.
Ty sa ale poznas a aj rodinu, ak sa vam to vyplati a mas dost miesta, keby sa nepouzivali tak vyskusat mozes.
Tu ti dam fantasticky recept na palacinky, ktoré sa netrhajú a stačí ti k nemu naozaj len neprilnavá panvica https://bonvivani.sk/recepty/jemne-palacinky
@barka1 chcem to na chatu, nie že by som bola lenivá, myslím že je s tým ešte viac roboty ako s panvicou

Na palacinky staci dobra panvica a dobre cesto. Zmrzlinovac neviem ci budete vyuzivat, u nas by zapadal prachom a to je mam kadejake stroje na varenie, tieto dva povazujem za zbytocnost