Oplatí sa kúpiť kávovar?
Dámy, oplatí sa taký kávovar ? Kto má taký a je s ním spokojný? Nemyslím presne rovnaký...
Ja mam saeco a som mega spoko
My mame tento a je fajn, ale tak ja nie som nejaky odbornik na kavu 🤷🏼♀️ https://www.philips-eshop.sk/automaticky-kavova...
Mam ten istý čo dala @milanemila a za mňa spokojnosť 👍🏽
Na kvalitnu kavu sa oplati kavovar, otazne je na kolko kav denne a pre koho.. nad dve kavy denne sa tie obrovske kavovary automaty podla mna neoplatia, okrem ineho neskutocny sajrajt v nich rastie, ale to je ina tema. Za mna riadny pakovy kavovar a mlyncek, ale u nas je to investicia kotra sa oplati, spotrebu kavy mame tak 2-2,5kg za mesiac, cize to je taka kaviaren takmer :DDD Verim tomu, ze clovek co si da rano jednu kavu je spokojny aj s tchibom a kapsulami (to som ja zatrhla, mam ho v kancelarii a podla mna vela odpadu, ale kava sa celkom dala... v porovnani s gustom). Treba si vyskusat, poratat, porovnat
@simca06022011 ak kapsulovy, tak by som sla jedine do nesspresa, kava je fakt lepsia a este sa kapsule aj recykluju. My mame taky najmensi a nosime ho v aute na vylety :D🙈
Zalezi kolko kavy pijes/pijete a ci chces kavu robit sama, alebo chces len stlacit gombik a stroj vsetko urobi za teba. Ja som mala a mam Delonghi kavovary, vid foto, lebo sa mi paci ten dizajn. Je dost hlucny, ale kavu robi dobru. Sama si meliem aj kavu. Do kapsulovych by som nesla, kvalita to urcite nie je, aj ked je to najjednoduchsie na pripravu.
Neviem, či máme "taký" kávovar. Máme značku Jura, robíme každé ráno cappuccino, cez deň pár krát espresso, občas ochutené latte.
@milanemila to neviem, ja som len tie dva skúšala, urcite nepoznam vsetky :D a ta tchibo bola fajn.. ale ten odpad ma vytáča.
určite sa oplatí... my máme automatický, s pákovým by sa mi nechcelo narábať...
ťuknem jedno tlačidlo a mám čo chcem.. latte, capucino...všetko
@simca06022011 pod tými obrovskými kávovarmi myslíš tie kaviarenské? Lebo tie domáce vôbec nie sú obrovské. A akýže sajrajt v nich preboha rastie, kto ti to povedal, keď ho sama nemáš? Ja mám už druhý Delonghi, nedám na tú značku dopustiť, a ani v jednom mi za 18 rokov používania nenarástol žiadny sajrajt. A káva výborná, samozrejme ak doň nasypeš dobrú značku
@cimage my sme mali tento a uz nikdy viac,od zaciatku kupi asi 3 reklamacie behom roka,hucal neskutocne,cize rano ked vsetci spali sa kava robit nedala.casto sa zanasal aj ked sme cistili pravidelne.vela x aj vyrazilo paku,sam sa vypinal...
Delonghi je fajn znacka ale tento konkretne nas teda sklamal
@simona92101 tak s tymto nemam skusenost. Ja mam uz druhy kus a slape uz 4roky, prvy ide tiez, ten som dala nasim. Tiez ho pravidelne cistim, ale toto nerobi. Denne robi 3-4kavy.
@danica2711 veľké sú aj domáce.
@simca06022011 určite zaberú menej miesta než mlynček + pákový kávovar. A ten sajrajt kde rastie?
ak niekto zije sam a pije jednu kavu kazdy druhy den, tak neoplati.
ak sa u niekoho robi 6kav denne - tak uz oplati ;) a typ kavovaru - tazko radit, kazdy uprednostnuje nieco ine (plneautomaticky, poloautomaticky, pakovy, kapsulovy,..)
oplati sa, samozrejme zalezi kolko kavy denne pijes, ale tak ked menej tak sa oplati aj napriklad kapsulovy, my mame automaticky od Sencoru a to je radost, jeden pupcek a mam vonavu cerstvu kavu 🙂

A aky?😃