icon

Oplatí sa kúpiť kávovar?

dada7701
13. júl 2023

Dámy, oplatí sa taký kávovar ? Kto má taký a je s ním spokojný? Nemyslím presne rovnaký...

sapetka
13. júl 2023

A aky?😃

sapetka
13. júl 2023

Ja mam saeco a som mega spoko

milanemila
13. júl 2023

My mame tento a je fajn, ale tak ja nie som nejaky odbornik na kavu 🤷🏼‍♀️ https://www.philips-eshop.sk/automaticky-kavova...

vikusjk
13. júl 2023

@dada7701 nedala si obrazok, ze aky ;)
Ja som mala najprv Dolce gusto, potom pakovy Delonghi a teraz mam uz roky automaticky Delonghi a nemenila by som

janai1
13. júl 2023

Mam ten istý čo dala @milanemila a za mňa spokojnosť 👍🏽

kik2022
13. júl 2023

@dada7701 Jasne že oplatí, ak máš rada kvalitnú kávu. Ja som mala Krups, ale po 2 rokoch sa pokazil a teraz máme Delonghi a s ním som veľmi spokojná.

simca06022011
13. júl 2023

Na kvalitnu kavu sa oplati kavovar, otazne je na kolko kav denne a pre koho.. nad dve kavy denne sa tie obrovske kavovary automaty podla mna neoplatia, okrem ineho neskutocny sajrajt v nich rastie, ale to je ina tema. Za mna riadny pakovy kavovar a mlyncek, ale u nas je to investicia kotra sa oplati, spotrebu kavy mame tak 2-2,5kg za mesiac, cize to je taka kaviaren takmer :DDD Verim tomu, ze clovek co si da rano jednu kavu je spokojny aj s tchibom a kapsulami (to som ja zatrhla, mam ho v kancelarii a podla mna vela odpadu, ale kava sa celkom dala... v porovnani s gustom). Treba si vyskusat, poratat, porovnat

milanemila
13. júl 2023

@simca06022011 ak kapsulovy, tak by som sla jedine do nesspresa, kava je fakt lepsia a este sa kapsule aj recykluju. My mame taky najmensi a nosime ho v aute na vylety :D🙈

cimage
13. júl 2023

Zalezi kolko kavy pijes/pijete a ci chces kavu robit sama, alebo chces len stlacit gombik a stroj vsetko urobi za teba. Ja som mala a mam Delonghi kavovary, vid foto, lebo sa mi paci ten dizajn. Je dost hlucny, ale kavu robi dobru. Sama si meliem aj kavu. Do kapsulovych by som nesla, kvalita to urcite nie je, aj ked je to najjednoduchsie na pripravu.

melanta
13. júl 2023

Neviem, či máme "taký" kávovar. Máme značku Jura, robíme každé ráno cappuccino, cez deň pár krát espresso, občas ochutené latte.

simca06022011
13. júl 2023

@milanemila to neviem, ja som len tie dva skúšala, urcite nepoznam vsetky :D a ta tchibo bola fajn.. ale ten odpad ma vytáča.

sajmonka_1216
13. júl 2023

určite sa oplatí... my máme automatický, s pákovým by sa mi nechcelo narábať...
ťuknem jedno tlačidlo a mám čo chcem.. latte, capucino...všetko

danica2711
13. júl 2023

@simca06022011 pod tými obrovskými kávovarmi myslíš tie kaviarenské? Lebo tie domáce vôbec nie sú obrovské. A akýže sajrajt v nich preboha rastie, kto ti to povedal, keď ho sama nemáš? Ja mám už druhý Delonghi, nedám na tú značku dopustiť, a ani v jednom mi za 18 rokov používania nenarástol žiadny sajrajt. A káva výborná, samozrejme ak doň nasypeš dobrú značku

dada7701
autor
13. júl 2023
simona92101
13. júl 2023

@cimage my sme mali tento a uz nikdy viac,od zaciatku kupi asi 3 reklamacie behom roka,hucal neskutocne,cize rano ked vsetci spali sa kava robit nedala.casto sa zanasal aj ked sme cistili pravidelne.vela x aj vyrazilo paku,sam sa vypinal...
Delonghi je fajn znacka ale tento konkretne nas teda sklamal

cimage
13. júl 2023

@simona92101 tak s tymto nemam skusenost. Ja mam uz druhy kus a slape uz 4roky, prvy ide tiez, ten som dala nasim. Tiez ho pravidelne cistim, ale toto nerobi. Denne robi 3-4kavy.

simca06022011
13. júl 2023

@danica2711 veľké sú aj domáce.

danica2711
13. júl 2023

@simca06022011 určite zaberú menej miesta než mlynček + pákový kávovar. A ten sajrajt kde rastie?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
13. júl 2023

ak niekto zije sam a pije jednu kavu kazdy druhy den, tak neoplati.
ak sa u niekoho robi 6kav denne - tak uz oplati ;) a typ kavovaru - tazko radit, kazdy uprednostnuje nieco ine (plneautomaticky, poloautomaticky, pakovy, kapsulovy,..)

wivienka111
14. júl 2023

oplati sa, samozrejme zalezi kolko kavy denne pijes, ale tak ked menej tak sa oplati aj napriklad kapsulovy, my mame automaticky od Sencoru a to je radost, jeden pupcek a mam vonavu cerstvu kavu 🙂