Oplatí sa kúpiť pákový kávovar?
Prosím poraďte aký názor máte na pákový kávovar oplatí sa kúpiť alebo nie ďakujem
Čo píšete značku Klarstein, tiež máme, pakovy, malý, základný - model Furore. Prosím, ak ho má niekto, viete mi prosím pomôcť? Ja na ňom proste neviem robiť kávu. Mám pocit, že ten tlak je slabý, káva je taká vodová. Už pomaly dva roky sme sa ho ani preto nedotkli.. nechcela som kúpiť mlynček, kupovali sme kávu rôzne, na rôznych miestach, čerstvo mletú, ale žiadna zmena. Viete mi prosím poradiť, ak by ho niekto mal? Vďaka
@oblecenie99 bez mlynceka to nepôjde veľmi veľa závisí od hrúbky mletia a každá káva inak teaguje a potom utlacenie tamperom ,je to experiment skúšania až kým sa nedosiahne požadovaný výsledok
@oblecenie99 bez mlynceka to nepôjde veľmi veľa závisí od hrúbky mletia a každá káva inak teaguje a potom utlacenie tamperom ,je to experiment skúšania až kým sa nedosiahne požadovaný výsledok
@adik40 Myslela som si, len som dúfala, že to nebude potrebné, lebo mlynčeky (tie s váhou a davkovacom) už niečo stoja, plus sme si vyberali mini kávovar kvôli miestu, nemám nejakú veľkú kuchyňu, aj mlynček by len bola vec navyše 🫤 len normálne nemám chuť na tu kávu odvtedy, párkrát som skúšala, ale nula bodov. Tlak v ňom by mal byť OK, ešte sa mi aj celkom slušne podarilo napenit mlieko, ale tak to presso vyzerá hrozne, ani pena, ani tá bohatá chuť. Vieš prípadne poradiť dobrý mlynček?

V praci mám pákový Delonghi staršej výroby. Doma mám ovela mladší automat Delonghi s mlyncekom. Na kávu z pakoveho nedám dopustiť.