Oplatí sa objednať zrkadlá z IKEA?
Objednavate niekto z ikea? Chcem objednať viac zrkadiel aj nejaky drobny nabytok a co pozeram tie nizke ceny tak kvalita je ok? Velke zrkadlo za 13 eur sa mi zda ako nerealne 😁

Rád ti také zrkadlo predám za 40 € / ks, nad 10 ks zľava 5 %. Stačí napísať, že koľko ich potrebuješ, osobné predanie na parkovisku pred IKEA. 😉
@e1h myslis ze tvoja odpoved je zaujimava alebo nejak mi pomohla? 🤣
A akú odpoveď čaká na kvalitu zrkadla? Zrkadlí sa? Zrkadlí.
Je to jednoduché zrkadlo z IKEA, na webe majú 360° pohľad na tovar, majú tam fotky, majú to vystavené na predajni a ak niečo napriek tomu nevyhovuje, tovar sa dá u nich do nejakého času aj vrátiť. Čo viac sa k tomu dá dodať?
S týmto konkrétne skúsenosti nemám ale mame 3 zrkadlá odtiaľ už pár rokov a spokojna som
S týmto konkrétne skúsenosti nemám ale mame 3 zrkadlá odtiaľ už pár rokov a spokojna som
@kikusenka1 maju super nizke ceny a chcem 4 tieto zrkadla objednat. takze si spokojna? nerobia sa po čase na zrkadle take flaky co starnu zrkadla?
Aj ja mám z ikei zrkadlo aj keď nie konkrétne toto čo si dala foto. Som spokojná, zatiaľ žiadne fľaky a podobne, ale máme ho len 4 roky 👍
Ja zatiaľ som spokojna

Rád ti také zrkadlo predám za 40 € / ks, nad 10 ks zľava 5 %. Stačí napísať, že koľko ich potrebuješ, osobné predanie na parkovisku pred IKEA. 😉