Oplatí sa zainvestovať do kvalitnejšej postele?
Ahojte kočky, tie ktoré máte doma postele (Hastens, Saffron, Bedeur, Vi-Spring, Hypnos, etc). Oplatila sa Vám táto investícia alebo necítite žiaden rozdiel v porovnaní so spánkom v bežnej posteli?
Ďakujem za názory
Saffron mame tretí rok, najlepšia investícia 😃
@denka259 ja som si vravela,ze v živote by som si drahú posteľ s matracom nekúpila..z našej pôvodnej ma neskutočne bolel chrbát a tak sme zainvestovali. Mame boxspring, kvalitné rošty,kvalitne matrace..Mesiac ju len máme a ja si vravím, prečo sme ju nekupili skôr. Milujem ju! Najradšej by som z nej ani nevyliezla😃
@luciferisko18 môžem sa opýtať, ktorý máš model? Dnes mi poslali cenovú ponuku ale Hypnos bol lacnejši asi o 2k.
@denka259 ono to ani nie je o posteli, ale o matraci ;) ak máte vymenitelny matrac, tak ti stačí zainvestovať a vymeniť len ten 🙂 A viem ti povedať, že dobrý matrac toho zázraky! Rovnako ako zlý dokáže narobiť problémy.
Moji rodičia mali orgány matrac a keď som spala v ich posteli ako chorá, tak po troch dňoch som myslela, že mi chrbtica odletí. Neskôr si kúpili lepšie nástrčné a teda je to 100 krát lepšie. Počas doby na internáte som mala možnosť vyskúšať si rôzne matrace. A oni každému vyhovuje trochu niečo iné, ale boli matrace z ktorých má vôbec neviem chrbata bola som aj pocitovo viac vyspata, ako na niektorých, ktoré boli príliš mäkké a prelezane. Takže odporúčam hlavne pridaný matrac ;)
Akurat som isla pisat, ze podla mna zalezi od matracu. My mame postel na mieru a matrace zo Segumu.
Viac sa oplati do poriadneho matracu ako do postele ako takej za 5000 🙂

@denka259 Ja som bola skepticka, ale oplatila.