Overené odvlhčovače vzduchu
Ahojte. Dlho bojujeme s vlhkosťou v byte, čas od času sa nám napriek vetraniu vyzráža v rohu vodu a je mokrá stena, byt má zle rozložené okná, zlú cirkuláciu vzduchu. Máte overený odvlhčovač, ktorý ozaj funguje? Stena kvôli vlhkosti plesní, stále striekami, sušíme, a zasa po čase navlhne. Poraďte overenú značku a typ.
@marryliese podľa mňa je dobrý každý ktorý spĺňa potrebné parametre, okrem tých má tie tablety, tie sú na nič. Čiže podľa toho koľko M3 má izba si treba vybrať, ak ide o väčší byt a problém je v každej izbe ideálne je kúpiť aspoň 2ks.
Mám Zn Biet niekoľko rokov som spokojná
@marryliese podľa mňa je dobrý každý ktorý spĺňa potrebné parametre, okrem tých má tie tablety, tie sú na nič. Čiže podľa toho koľko M3 má izba si treba vybrať, ak ide o väčší byt a problém je v každej izbe ideálne je kúpiť aspoň 2ks.
Mám Zn Biet niekoľko rokov som spokojná
@katica06 štvorce som pozerala, určite by som brala z tých do 15m2, len z recenzií som bola nerozhodná lebo jeden písal že super, ďalší že nerobí nič, tak nechcem vyhodiť peniaze preto sa radšej pýtam ktorý vám fungoval.
@marryliese My mame Nurion. Sme spokojni. Pri kupe treba davat pozor na kolko metrov stvorcovych by sa mal odvlhcovac pouzivat a tiez kolko ml vody za den dokaze "vybrat" zo vzduchu. Ten co mame my urobi okolo 2 litre za den, co je pre nase potreby postacujuce. Ale ak je prilis vlhko, tak su aj vykonnejsie. Cize treba pozerat aj vykon odvlhcovaca.
@marryliese My mame Nurion. Sme spokojni. Pri kupe treba davat pozor na kolko metrov stvorcovych by sa mal odvlhcovac pouzivat a tiez kolko ml vody za den dokaze "vybrat" zo vzduchu. Ten co mame my urobi okolo 2 litre za den, co je pre nase potreby postacujuce. Ale ak je prilis vlhko, tak su aj vykonnejsie. Cize treba pozerat aj vykon odvlhcovaca.
@lubina mame Etu maximalna spokojnost.
@lubina mame Etu maximalna spokojnost.
@palculienka40 Super. Presne ako pisem, kazdy potrebuje ten odvlhcovac na nieco ine a preto treba dobre pozerat, aky ma vykon, pre aku miestnost je vhodny a cely popis.
jednoznacne kompresorovy. znacka asi jedno, pretoze je to cina. dobry je aj lidlovy, ale treba pozriet obsah izby a velku nadobu kde sa zraza voda, pripadne napojenie na odpad
@palculienka40 Super. Presne ako pisem, kazdy potrebuje ten odvlhcovac na nieco ine a preto treba dobre pozerat, aky ma vykon, pre aku miestnost je vhodny a cely popis.
@lubina nam vtedy tento vysiel po prieskume najlepsie a sme spokojni. Je kompresorovy a rychlo odvlhcuje.
@marryliese ale stenu treba sanovat. Oskrabat vycistit speci pripravkom a natriet protiplesnoovu farbou a v zime treba kurit plus ten odvlhcovat. Ale problem moze byt aj zvonka.
Klarstein - veľká spokojnosť. Aktuálne sme ho požičali mojim rodičom, nakoľko my momentálne máme vlhkosť skôr nižšiu. Denne im vytiahne niekoľko litrov vody.
@marryliese ale stenu treba sanovat. Oskrabat vycistit speci pripravkom a natriet protiplesnoovu farbou a v zime treba kurit plus ten odvlhcovat. Ale problem moze byt aj zvonka.
@palculienka40 všetko toto sme spravili minulé leto, zoškrabali na základ, nová stierka, proti plesňový náter,farba, problém sa opakuje aj tak
@palculienka40 všetko toto sme spravili minulé leto, zoškrabali na základ, nová stierka, proti plesňový náter,farba, problém sa opakuje aj tak
@marryliese ja som tiez nusela zacat odvlhcovat. Mame tu etu a sme spokojni.
Tento z Lidlu je za tú cenu slušne výkonný:
https://www.lidl.sk/p/silvercrest-odvlhcovac-vz...
Potom majú ešte jeden za 99 €, ale ten je malý a málo výkonný.
Za mňa Klarstein určite odporúčam, je to fakt dobrá značka. Ich DryFy Connect má viacero verzií podľa toho, akú veľkú miestnosť potrebuješ odvlhčiť. Ak chceš kuknúť viac detailov, tu je fajn recenzia: https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-klarstein-...

My mame deLonghi ale dobre su aj Rohnson