icon

Overené tipy na sušičku pre rodinu s deťmi

antonia15
2. sep 2025

Ahojte,
Hľadám overené tipy na dobrú sušičku prádla, perie sa veľa detského oblečenia, šaty, blúzky, svetre, ale aj montérky.
Hľadám overené tipy mamičiek, nie recenzie z Google.
Ďakujem

snowflakenel
2. sep 2025

Bosch mam. Susim aj monterky

antonia15
autor
2. sep 2025
@snowflakenel

Bosch mam. Susim aj monterky

@snowflakenel viete mi povedať konkrétny model? Aj by ma zaujímalo ako dlho suší do sucha ďakujem

snowflakenel
2. sep 2025

Su tam rozne programy, na bavlnu,uteraky, syntetiku,, jemne pradlo, najcastejsie pouzivam program na zmiesane pradlo. V pohode.za.hodku vysusi hrubsie uteraky, vobec nepouzivam ten 2 hodinovy program.

snowflakenel
2. sep 2025
@antonia15

@snowflakenel viete mi povedať konkrétny model? Aj by ma zaujímalo ako dlho suší do sucha ďakujem

nevenka
2. sep 2025

@antonia15 mame tuto, resp. podobny model, je ok. Inu som ale este nemala. Mame to rovno zo Samsungu, v akcii s prackou bola, mame pracku na 11 kg pradla, mame 4 deti, takze perieme vela a casto. Aj susicka ide od jesene do jari nonstop.
https://m.alza.sk/samsung-bespoke-ai-dv90bb9445...

wiwi28
2. sep 2025

https://www.alza.sk/beko-bm3wfu4941ww-beko-bm3t... ja mám tento set alebo teda staršieho dáta veľmi podobný. Ide takmer denne už 8r. Prádlo je úplne suché tak do 2h max (aj keď program udáva 3:05h). Ale to je program "Extra suché do skrine". Jediné čo úplne nepreschne sú manžety na teplákoch tie nechávam ešte trochu doschnúť v sušičke otvorenej.

duratlicka
26. sep 2025

@antonia15 Máme už roky Beko na 8kg, je výborná. Len ponožky sa vždy zbehnú. Ale keď omylom osuším niečo syntetické, nič sa tomu nestane. Používam len 1 program - bavlnu na uloženie do skrine. Keď je plná, suší 3 hod 10 minút, keď je len do polovice, program pekne skráti. Sme s ňou veľmi spokojní. Máme ju v spálni, čo najbližšie k skriniam.
Monterky nesuším, lebo muž ich má samé lepidlo, to by mi zničilo ostatné prádlo.