icon

Páči sa vám táto posteľ?

4. apr 2023

Ahojte kočky, zariaďujeme apartmán do nedbalej elegancie. Chcela by som si ale urobiť prieskum na posteľ na obrazku. Páči sa vám?

Páči sa vám táto posteľ?
Strana
z2
vikinka128
4. apr 2023

Áno 😊

stellarstar
4. apr 2023

Je pekná ale za mna nízka

nelca84
4. apr 2023

mne nie

gondyo
4. apr 2023

Nie

andrea_82
4. apr 2023

to záhlavie sa mi nepáči.

nnnuuunnn
4. apr 2023

Nepáči sa mi. Už vidím tu špinu z umývania podláh, veď to sa musí mop dotknúť tej postele. 🙈

vulka
4. apr 2023

Uf, už sa vidím ako ju okycnem kávou ☹

tropkica
4. apr 2023

@vulka Kto pije kavu v posteli? 😀 Ja si potrebujem vypit v kludne pekne v sedavej polohe, inak to proste pre mna nie je ono 😀
Ale k veci, postel sa mi paci, ale ja osobne by som nemohla spat takto nizko, neviem. Je to mozno len moj pocit, ale necitim sa dobre, ked nie som vyssie. Nie, ze by som sa bala priser alebo co 😂 Ale mam taky vacsi pocit bezpecia jednoducho :D

gypsomilka
4. apr 2023

Nepaci sa mi. A inak presne pre postel si vela krat nevyberieme ubytovanie. Mame radsej vysoku postel a jeden matrac bez predelu.

gypsomilka
4. apr 2023

@tropkica ja napr ked sme niekde na dovolenke tak mam strasne rada kavu v posteli😂🙈.

simona20201309
4. apr 2023

Chcete to prenajímať? Alebo do súkromného apartmánu? Ak do súkromného, tak to je vaša vec, ale na prenájom v žiadnom prípade. Fuj! Ako budete umývať ten prach a špinu pod posteľou? Raz za niekoľko rokov, keď sa budú meniť podlahy? Konštrukcia postele by mala byť jednoduchá. Veľmi nehygienicke - neviem ci je to semiš alebo koža, v každom prípade nehygienicke.

ana82
4. apr 2023

pekná, ale už pri pohľade na ňu ma bolia kríže 😂

226lenka
4. apr 2023

Mne sa nepáči

sense
4. apr 2023

Mne nie

autor
4. apr 2023

To bolo super rozhodnutie poradit sa tu s vami na modrom koniku. Tá hygienická stránka mi totiž vôbec nenapadla. Tiež ďakujem za podnet, že si niekto vyberá ubytovanie podľa postele a niekomu nemusí vyhovovať nízke spanie. Apartmán totiž plánujeme aj prenajímať.

adrianka2606
4. apr 2023

Nie 😒

zuzzinka
4. apr 2023

Ako vyzera je jedna vec, ale je velmi neprakticka. Aj farba, aj vyska, aj na udrzbu. Urcite nie, ak chcete aj prenajimat.

luccija
4. apr 2023

Nie, určite vyššiu postel

gypsomilka
4. apr 2023

Tak ak by vam upratovala daka upratovacka tak ta isto nebude pozerat ci je nizka postel a prejde naozaj par krat mopom a je po posteli.

cookie29
4. apr 2023

nie.. ako aj keby sa to hned nezaspinilo mopom, tak tieto textilie :( prach napriklad a podobne...

panelacikova
4. apr 2023

nie. škaredá, nepraktická.

danica2711
4. apr 2023

nie, neforemná, nezaujímavá

ivver
4. apr 2023

Nie

tiezjedna
4. apr 2023

nie je to môj štýl a vidím problém v tej výške, ja by som sa na nej určite nevyspala...

babulkomale
4. apr 2023

Hygiena by ti mala prva napadnut pri prenajimani.
Samozrejme daju sa odtlacky mastnych hlav z cela postele umyt, ale je to narocnejsie z bielej koženky ( len tipujem material) ako z dreveneho cela.
Plus ludia si sadajú na postel obuti a postel bude okamzite okopana od okrajov podrazok.
Plus je velmi nizka.

babababka
4. apr 2023

Mne nie,pre mňa až moc nízka.

cyberk
4. apr 2023

Nie, vyzera nepohodlne a z lacnych materialov, co sa hned poskodia

jankalukasova
4. apr 2023

Z postele by sa nemalo vstávať. Malo by sa z nej schádzať.

mima172
4. apr 2023

Nie, nie je pekná ani vizuálne a myslím, že ani prakticky (údržba rámu).

mk22
4. apr 2023

Čisto pre seba.. Možno uvažujem aj nad bledou farbou.. Kúpili sme pred par mesiacmi a sivú.. Túto farbu sme ani ne obzerali, tiež je nízka.. A píšeš ze budeš prenajímať.. Tak treba pozerať hlavne co budeš môcť umyť, zotruet, povrch úprava praktická na údržbu čistenie.. Napr na kovov nozkach ze utries raz dva

Strana
z2