icon

Panvice Delimano five legend verzus BergHoff

ladyandy
15. nov 2020

Dievcata, prosim, ktore oanvice vybrat? Delimano five legend alebo bergHoff?? Delimano sa bojim, ze budu palit rucky. Ah, ktore su lepsie?

Panvice Delimano five legend verzus BergHoffPanvice Delimano five legend verzus BergHoff
vikss1
15. nov 2020

@ladyandy ahoj, ja mam delimano aj hrnce aj pancive a som s nimi velmi spokojna, vyhovuju mi.

asia83
15. nov 2020

@ladyandy Mám značku Berghoff už šesť rokov, sú veľmi kvalitné. Určite by som znova zvolila túto značku. Má dlhodobú tradíciu.

77daniela77
15. nov 2020

@ladyandy Mna Dekimano velmi sklamali,mam tieto cervene avydulo im dno,preto urcite Berghoff,tie su top.

marca12
15. nov 2020

Berghoff mas zarucenu kvalitu,kdezto delimano predrazenu reklamu

nikiki29
15. nov 2020

@ladyandy Delimano nič moc, na môj vkus sa ľahko poškriabu (vzhľadom na ich úžasnú reklamu), kovové rúčky pália, pokrievku kovovú rukou ani nezoberiem. Mám aj tie s plastovými rúčkami, tie sú o niečo lepšie, ale v plnej sume by som to nekúpila. Ak záleží na cene a nájdeš ich v 50% zľave, tak môže byť, ale inak 🙄

sissy27
15. nov 2020

Mám delimano a rúčka nepáli, ani sa nič nevydulo.
Berghoff mám nože (kupované v predajni) a čo ja viem, nie sú zlé a ani nič extra, taký slušný priemer.

3009
15. nov 2020

@ladyandy ja mám panvicu delimano a nie som spokojná. V strede páli a boky nepečie, no otras.

ladyandy
autor
15. nov 2020

Dakujem baby, tak idem na tie BergHoff 🙂

mirkas76
15. nov 2020

Rozhodne BergHoff! 👍👍👍