Parapet v kúpeľni - za a proti
Ahojte máte v kúpeľni parapet na okne ? My ho zatia mame ale majú nám obkladať kúpeľnu a mám dilemu, či ten parapet tam nechať, alebo ho dať preč a obkladač by to pekne okolo okna obložili. Máte nejaké pre a proti? Ďakujem
@anonym_autor Daj to obložiť obkladom, ako sú steny. MY tiež nemáme parapety v kúpeľniach.
@anonym_autor niekto parapet/y v kupelni ma, niekto nie (obklad dookola). Skor podla polohy okna (ci ma hladky parapet "zmysel" alebo esteticky vyznam, nebude nan prskat voda...)
normalne mame hlboky krasny dreveny parapet.
Mame obloženie okolo okna
máme obklad
Mame obklad.
Parapeta kľudne
Mame parapet ,ale v kupeni velmi malicko obkladu. V podstate len sprchu mame obklad. Ostatne vsetko omietka klasicka.
aj v hornej aj v dolnej mame krasny dreveny parapet a na nom kvety (aj okna mame drevene).
aj v hornej aj v dolnej mame krasny dreveny parapet a na nom kvety (aj okna mame drevene).
@oslo1 ja nic proti, len som to este nevidela, neviem si to ani predstavit.
@oslo1 ja nic proti, len som to este nevidela, neviem si to ani predstavit.
@mk1111111111 normalny dreveny parapet 🙂 my ho mame este hlbsi, tiez su tam kvety, obraz..
dreveny parapet neodporucam a to hlavne v kupelni. vyzera to pekne ale drevo dycha a vlhkost nerobi dobre. videl som par drevenych parapiet. obklad okolo okien je super a ked parapet, tak uz iba zo zuly
Mame parapet a mame ho cely krasne oblozeny kachlickou ktora je v celej kupelni.Bolo to vela rezania ale stoji to zato.Vyzera to krasne a jednoliato.Dokonca nielen parapet ale aj zvnutra vyrezu okolo okna.
A idealne ked tam nie su na rohoch tie nevzhladne listy,ale vyhrat sa so zabrusenim hran kachliciek po krajoch.Lista je jednoduchsia ale menej esteticka cesta.
@mk1111111111 normalny dreveny parapet 🙂 my ho mame este hlbsi, tiez su tam kvety, obraz..
@mirage vďaka, ešte som to u nikoho nevidela, ja som za klasický obklad, z hygienického hľadiska
@mirage vďaka, ešte som to u nikoho nevidela, ja som za klasický obklad, z hygienického hľadiska
@mk1111111111 v pohode, my sme zili roky v UK, tam je to bezne, ja na tom nic nehygienicke nevidim, dokonca nemame kachlicky po celej kupelni, ani v celom zachode. Nam sa to paci.
Ja mam hlboky parapet zo svetleho mramoru
mramor je porovity, nasiakavy a makky kamen. vhodnejsia je zula
@anonym_autor máme obklad... vlastne si ani nepamätám, že by sme v nejakom bývaní mali parapet 😃
@anonym_autor Nemáme, je obložený kachlickami.vyzera dobre.
I
@anonym_autor daj si obložiť len časť kúpeľne...
@anonym_autor daj si obložiť len časť kúpeľne...
@anonym_88b786 vsetko je vec vkusu, ale ak sa iba sprchujes, tak je to jedno.
pokial sa rada dlho capkas v horucej vani, tak para v kupelni ta neminie. kachlicky sa orosia, ktore sa daju lahko umyt.
po rokoch premalujes iba strop a az pri malovani zistis co je jednoduchsie.
samozrejme, ked maliar namaluje a upratovacia sluzba uprace, tak to je jedno 😉

@anonym_autor nemam parapet a ani si to neviem prestaviť ho mat v kúpeľni. Pokazil by cely vizuál kúpeľne. Okolo okna mame obloženie na jolie hrany, takze dobrý obkladač to zvladne a bude to vyzerať paradne.