Parkety v kúpeľni
Dobry den,
mate niektora v kupelni nieco ine ako dlazbu? Napr.parkety alebo plavajucu podlahu? Zvazujem nieco take, kedze v kupelni nie je podlahove kurenie, pride mi klasicka “kachlicka” studena 🤔
Dakujem
Voda ti plávajúcu zduje, parkety tak isto. Raz je v kúpeľni vlhko a skôr tam vylejes vodu na zem.
Skôr s nejakým odborníkom porozpravaj, čo by sa dalo dať, aby to vydržalo. Možno guma?
My nemáme podlahové a dlažba zimná nie je.
Ano viem, ze vlhko drevo zduje. Ale v dnesnej dobe, ked uz je na trho mozne aj nemozne, som myslela ci nie je nejaka speci uprava 🤷♀️
Pozriem este ten vinil teda 🙂
My mame dlažbu ,je to v pohode ,nie je chladná (ale pod nami v pivnici je teplo,z toho ako s akuri v peci). A mám tam koberčeky,pri východe z vane,sprchy a pre dumyvadlom,čiže nestojis na chladnom,aj keď vystúpis po sprchovaní. Parkety,placka sa ti zduju, to tam ani nedávaj. To som nikomu ešte nevidela popravde
*vinyl 😂🙏🤦♀️
Máme drevenú, už pár rokov na miestach, kde chodíme, masív červený smrek, hrubé dosky. Dlažba je len pod wckom a kúsok pred sprcháčom. Presné detaily neviem, mňa zaujíma hlavne údržba a tá je v pohode. Nič neplesnivie ani nemení tvar.
@behulka
@gypsomilka dakujem. Ale ma to asi nejaka specialnu upravu, ze? Skusim to teda pozriet.
@sella38 to nepoznam. Pozistujem si aj to 😆 dakujem
Neviem ci maju speci upravu skor by som povedala ze nemali. Je to podlaha quick step.
Pozri kompozitovu podlahu, je to pekne a hlavne vodeodolne. Mame to v celom dome a potiahli sme aj do wc.

Radsej vodoeodolny vinyl ako plavacka, nedajboze drevena parketa