icon

Pasuje sekáčik z iného tyčového mixéra?

biankabianka
21. mar 2025

Ahojte, skúšali ste niektorá použiť tyčový mixér k príslušenstvu z iného tyčového mixéra? Mam novy tyčový mixér ale ten starý mal taky sekáčik, ktorý bol poháňaný tým tyčovým bez tých nožov, len sa tam tá základňa našróbovala, nože boli v sekáčiku. Myslíte, že to bude pasovať aj s iným tyčovým mixérom? Pýtam sa lebo sekáčik je odo mňa 1000km v druhom byte a mixér tu, chcem vedieť či mám nosiť mixér tak ďaleko a bude to mat zmysel 😀

madeincssr
21. mar 2025

@biankabianka chcelo by to aspon foto oboch. Ale je malo pravdepodobne, ze to bude pasovat, aj keby islo o vyrobky toho isteho vyrobcu. Musel by to byt ten isty produktovy rad (starsi a novsi model toho isteho vyrobku) a ani to by nemusela byt istota.

januska12323
21. mar 2025

Pochybujem.

biankabianka
autor
21. mar 2025

Su to úplne iné značky, ale ďakujem

viestta
21. mar 2025

Nevyskusas, nevies. Ani mi nevieme ake pripojenie mas na mixeri a na sekaci.

nevenka
21. mar 2025

@biankabianka ja som mala takyto z Lidla a potom manzel pokazil s orieskami ten sekacik. Telo mixera je ok. Kupili sme novy z Lidla a nepasuje. Ten starsi bol taky robustnejsi. Takze jedna znacka, ale troska ine prevedenie a nepasuje. Tak na toto by som sa nespoliehala, podla mna by to bola veeeeelka nahoda, keby to pasovalo.

nevenka
21. mar 2025

@madeincssr z Lidla mame Silvercrest, uplby lacnak, starsia verzia toho isteho a nepasuje to.

biankabianka
autor
23. mar 2025

Ďakujem baby za vaše odpovede, asi to tak bude, aj som si myslela len som chcela vedieť či náhodou nie je šanca, pekný dnik 😊