Pasuje sekáčik z iného tyčového mixéra?
Ahojte, skúšali ste niektorá použiť tyčový mixér k príslušenstvu z iného tyčového mixéra? Mam novy tyčový mixér ale ten starý mal taky sekáčik, ktorý bol poháňaný tým tyčovým bez tých nožov, len sa tam tá základňa našróbovala, nože boli v sekáčiku. Myslíte, že to bude pasovať aj s iným tyčovým mixérom? Pýtam sa lebo sekáčik je odo mňa 1000km v druhom byte a mixér tu, chcem vedieť či mám nosiť mixér tak ďaleko a bude to mat zmysel 😀
Pochybujem.
Su to úplne iné značky, ale ďakujem
Nevyskusas, nevies. Ani mi nevieme ake pripojenie mas na mixeri a na sekaci.
@biankabianka ja som mala takyto z Lidla a potom manzel pokazil s orieskami ten sekacik. Telo mixera je ok. Kupili sme novy z Lidla a nepasuje. Ten starsi bol taky robustnejsi. Takze jedna znacka, ale troska ine prevedenie a nepasuje. Tak na toto by som sa nespoliehala, podla mna by to bola veeeeelka nahoda, keby to pasovalo.
@madeincssr z Lidla mame Silvercrest, uplby lacnak, starsia verzia toho isteho a nepasuje to.
Ďakujem baby za vaše odpovede, asi to tak bude, aj som si myslela len som chcela vedieť či náhodou nie je šanca, pekný dnik 😊

@biankabianka chcelo by to aspon foto oboch. Ale je malo pravdepodobne, ze to bude pasovat, aj keby islo o vyrobky toho isteho vyrobcu. Musel by to byt ten isty produktovy rad (starsi a novsi model toho isteho vyrobku) a ani to by nemusela byt istota.