icon

Plech nezakrýva dieru. Potrebujem názor elektrikára

4. mar 2022

Ze je tam nezakryta diera(ze plech nezakryva dieru)...Je to nebezpecne, alebo je to ok?.....

Plech nezakrýva dieru. Potrebujem názor elektrikára
martul
4. mar 2022

Opýtaj sa na modrastrecha.sk. tam ti poradia lepšie. Toto je stránka na iné témy

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
liljana
4. mar 2022

Zober trosku sadry, rozmiesaj s vodou, zatri tie kraje a bude to rychlejsie hotove, nez si napisala tu otazku na mk. 🙂

evica17
4. mar 2022

Ja by som to zadadrovala aby tam ta dzura nebola, takto to je neestetickr a ak mas deti, tak aby sa tam.nesprtali nahofou

irusa
4. mar 2022

nie som elektrikár ( no mám manžela a teraz sme robili spolu doma elektriku ), no nehrozí nič nakoľko krabička kde sú káble je prekrytá a priskrutkovaná.... treba obsadrovať a vyplniť okolie el. krabičky,,,
netuším aký odborník vám tie krabičky sadroval....

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
irusa
4. mar 2022

@viestta mňa zaujíma tiež, čo je to za vývod....nejaký kábel ku telke....

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
martul
4. mar 2022

Nie som odborník ale toto nie je podľa mňa kábel - vodič na elektriku. Toto je kábel na tv skôr. Ale veď na to je príhod zástrčka. Toto bol extra fuser.

martul
4. mar 2022

Skôr takto

irusa
4. mar 2022

@martul je rozdiel prívod satelitného programu a el. prívod...fúšer je ten čo sadroval krabičky alebo ju čistil

martul
4. mar 2022

@irusa veď to presne píšem

autor
4. mar 2022

Kabel je na varnu dosku....

viestta
Odpoveď bola odstránená
martul
4. mar 2022

Prosím ťa v záujme bezpečnosti teba a tvojej rodiny to daj spraviť niekomu normálnemu skúsenému a tohto ,,majstra" siiiilno kopni do riti.
Poslala som fotku mužovi, čo na to hovorí a zostal ticho, vraj na to nie je komentár

autor
4. mar 2022

@martul No vsak to, ze mne sa to cele nezdalo....Tvoj muz je elektikar?

martul
4. mar 2022

Je.

mamina0078
4. mar 2022

Nie som odborník ale za takú prácu by som mu ani nezaplatila

gabsisi
4. mar 2022

@irusa no ale záleží čo je vo vnútri, lebo ak takto vyzerá zvonku tak či nevyzerá podobne odflaknuta aj z vnutra

irusa
4. mar 2022

@gabsisi veď to

autor
4. mar 2022

Dakujem Vam za odpovede.

nwnw
4. mar 2022

Až ma oči bolia 🙈. Zavolaj si normalneho elektrikara.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
panda21
4. mar 2022

Poslala som to mužovi elektrikarovi a poslal mi asi 10 rehotajucich smajlikov, že snáď za to nezaplatili 🤔

aalt
4. mar 2022

No takto to je minimalne neesteticke. Kabel sa nesmie dat vytrhnut, takze by mal byt nejak "zaisteny", co asi v tej krabicke nie je. Takze: vypnut prislusny istic, tu krabicku poriadne zasadrovat (a omalovat) a namiesto tej krytky dat kablovy vyvod (kablova vyvodka). Kabel je hadam aky ma byt a vo svorkovnici je ukonceny dutinkami.