Plech nezakrýva dieru. Potrebujem názor elektrikára
Ze je tam nezakryta diera(ze plech nezakryva dieru)...Je to nebezpecne, alebo je to ok?.....

Zober trosku sadry, rozmiesaj s vodou, zatri tie kraje a bude to rychlejsie hotove, nez si napisala tu otazku na mk. 🙂
Ja by som to zadadrovala aby tam ta dzura nebola, takto to je neestetickr a ak mas deti, tak aby sa tam.nesprtali nahofou
nie som elektrikár ( no mám manžela a teraz sme robili spolu doma elektriku ), no nehrozí nič nakoľko krabička kde sú káble je prekrytá a priskrutkovaná.... treba obsadrovať a vyplniť okolie el. krabičky,,,
netuším aký odborník vám tie krabičky sadroval....
Nie som odborník ale toto nie je podľa mňa kábel - vodič na elektriku. Toto je kábel na tv skôr. Ale veď na to je príhod zástrčka. Toto bol extra fuser.
Kabel je na varnu dosku....
Prosím ťa v záujme bezpečnosti teba a tvojej rodiny to daj spraviť niekomu normálnemu skúsenému a tohto ,,majstra" siiiilno kopni do riti.
Poslala som fotku mužovi, čo na to hovorí a zostal ticho, vraj na to nie je komentár
@martul No vsak to, ze mne sa to cele nezdalo....Tvoj muz je elektikar?
Je.
Nie som odborník ale za takú prácu by som mu ani nezaplatila
Dakujem Vam za odpovede.
Až ma oči bolia 🙈. Zavolaj si normalneho elektrikara.
Poslala som to mužovi elektrikarovi a poslal mi asi 10 rehotajucich smajlikov, že snáď za to nezaplatili 🤔
No takto to je minimalne neesteticke. Kabel sa nesmie dat vytrhnut, takze by mal byt nejak "zaisteny", co asi v tej krabicke nie je. Takze: vypnut prislusny istic, tu krabicku poriadne zasadrovat (a omalovat) a namiesto tej krytky dat kablovy vyvod (kablova vyvodka). Kabel je hadam aky ma byt a vo svorkovnici je ukonceny dutinkami.

Opýtaj sa na modrastrecha.sk. tam ti poradia lepšie. Toto je stránka na iné témy