icon

Plechová verzus drevená kôlňa/záhradný domček

3katka151
11. máj 2022

Ahojte, možno mi poradíte. Je lepšie zvoliť plechovú, alebo drevenú kôlňu do záhrady? Ďakujem.

3009
11. máj 2022

@3katka151 tak ak je to na viditeľnom mieste tak určite drevená. Ak je to niekde zastrčené v záhrade za stromami a nie je to vidno tak aj plechová.

nttnnt
11. máj 2022

@3katka151 volila by som plechovu teraz su kadejake aj s imitaciou dreva velmi pekne…o drevenu bude vacsia starost natierat to atd

lilienkah
11. máj 2022

Plechové sú strašne nekvalitne a v lete majú milión stupňov, radšej drevo aj keď sú drahšie..z osobnej skúsenosti by som volila plastový 😄

lujza123
11. máj 2022

To je predovšetkým otázka financií podľa mňa. Drevo je už tisíce rokov evergreen, pekne, vkusne, neomrzi.
Hlavne do záhrady sa hodia prírodné materiály, drevo, kameň. Nie plast, beton a plech. Ako možno sa ti zdajú tie plechové domčeky teraz pekne, ale pozri si staré domy, záhrady. Kým drevenne šopy, stodoly vyzerajú stále k svetu o starých plechových budach sa to povedať neda

yanni
11. máj 2022

v kazdom pripade drevena. Ale ja som za prirodne materialy, tak len moj nazor.

blondinera
15. máj 2022

@3katka151 predovšetkým je to otázka financií,koľko ste ochotná do toho investovať.Drevenne sú krásne ale,tak ako aj plechové po určitom čase to treba pretriet,my máme plechový domček na náradie v záhrade a sme úplne spokojný,svoj účel skvelé splní.