Plechová verzus drevená kôlňa/záhradný domček
Ahojte, možno mi poradíte. Je lepšie zvoliť plechovú, alebo drevenú kôlňu do záhrady? Ďakujem.
Plechové sú strašne nekvalitne a v lete majú milión stupňov, radšej drevo aj keď sú drahšie..z osobnej skúsenosti by som volila plastový 😄
To je predovšetkým otázka financií podľa mňa. Drevo je už tisíce rokov evergreen, pekne, vkusne, neomrzi.
Hlavne do záhrady sa hodia prírodné materiály, drevo, kameň. Nie plast, beton a plech. Ako možno sa ti zdajú tie plechové domčeky teraz pekne, ale pozri si staré domy, záhrady. Kým drevenne šopy, stodoly vyzerajú stále k svetu o starých plechových budach sa to povedať neda
v kazdom pripade drevena. Ale ja som za prirodne materialy, tak len moj nazor.
@3katka151 predovšetkým je to otázka financií,koľko ste ochotná do toho investovať.Drevenne sú krásne ale,tak ako aj plechové po určitom čase to treba pretriet,my máme plechový domček na náradie v záhrade a sme úplne spokojný,svoj účel skvelé splní.

@3katka151 tak ak je to na viditeľnom mieste tak určite drevená. Ak je to niekde zastrčené v záhrade za stromami a nie je to vidno tak aj plechová.