icon

Plynový gril

lambertha
3. jún 2021

S ktorym plynovym grilom mate dobre skusenosti, resp. ktory plynovy gril odporucate? Resp.co treba brat do uvahy pri vybere?

Strana
z3
pukavica
3. máj 2023

@henriettak no tak to ste na tom ako my. Aj by uz bolo pocasie na grilovanie, no zatial nie je na com. Doposial sme mali len ohnisko, no tiez by sme si konecne chceli zaobstarat poriadny gril. Mne by sa pozdaval taky klasicky na uhlie. Pred tymi plynovymi mam zatial taky respekt

henriettak
5. máj 2023

@pukavica Ohnisko máme aj my, ale to je len také provizorne by som povedala. Už sme si povedali, že pôjdeme do niečoho normálneho a poriadneho. Prečo rešpekt? Mne popravde ako prvý napadol plynový. Neustále sa zásobovať uhlím, to tiež asi nie je bohviečo.

pukavica
10. máj 2023

Ako neviem, ja ti mam respekt napriklad aj pred tlakovym hrncom a pritom viem, ze je to sikovna vecicka, ktora setri pri vareni cas. Ako hej, ale ked sa to tak vezme, pri plynovom musis mat zas v zasobe plynovu bombu, takze toto je asi za jedno

tasticka59
17. máj 2023

@pukavica tlakovy hrniec som ja napriklad v zivote nepouzila a ani sa nechystam :D neviem s tym robit vobec. a co sa grilu tyka, tak plyn je podla mna to najjednoduchsie, co moze byt. a u nas aj v podstate najspolahlivejsie, nakolko to mame odskusane. mali sme ich viacero.

bert22
18. máj 2023

a vobec ani neviete ze aky typ? podla mna plynovy je lepsi. vlastna skusenost🙂 lebo napriklad aj co sa chuti tyka, tak na tom plynovom je to sto a jedno oproti grilovanemu masku na elektrike. no proste nie je to ono. akoze kazdy mame ine chute, ale podla mna je to mega velky rozdiel 🙂

henriettak
19. máj 2023

@bert22 Tak to je vec, ktorá dosť zavážila v mojom rozhodovaní, ďakujem za tip 😀

henriettak
19. máj 2023

@bert22 No doteraz sme netušili, aj keď mužovi sa viac pozdával práve ten elektrický, ale teraz to máme s elektrinou na terase také chaotické a komplikované, takže myslím, že je rozhodnuté. 😎 Bude po mojom 😂

hrehusa
22. máj 2023

@henriettak a mas vybraty priamo aj model?

tasticka59
23. máj 2023

@henriettak podla mna by si sa mala obzerat po takych, ktore maju vacsiu grilovaciu plochu a mozno by nebolo odveci, keby mal viac horakov. urychluje to grilovanie jednoznacne.

nadejna7
24. máj 2023

co sa tyka tych horakov, ako mam pred tym v celku respekt, no je taketo grilovanie na plynovych griloch bezpecne? ma nejake poistky alebo take nieco?

bert22
25. máj 2023

@nadejna7 nevidim jediny dovod, preco by sa toho mal clovek bat, na to to predsa vyrobili, aby sa pouzivali 🙂 na plyne sa vari uz roky rokuce, musi to byt predsa dostatocne zabezpecene, aby sa ti pri pouzivani toho grilu nic nestalo.

nadejna7
25. máj 2023

aha, tak moja predstava ze plyn , heh ani doma ho nemame tak som si od neho odvykla. ono to grilovanie nie je aj rychlejsie, ak si teda vies nadstavit intenzitu?

filory
28. máj 2023

@nadejna7 tak az si das horaky na plno tak asi aj hej? pri plynovom je to grilovanie asi aj rychlejsie

tasticka59
30. máj 2023

@filory vies co, ano. presne toto sa aj mne osvedcilo, tym ziskas samozrejme lepsi vykon a rychlejsie aj navaris 🙂 mali sme predtym elektricky a na nom sme si tu teplotu regulovat nemohli. kupili sme plynovy od fieldmannu, sused nam poradil a dobre sme spravili, nam absolutne vyhovuje.

bibiankaa
21. jún 2024

@dnld otázka ešte či na uhlie, plyn alebo elektronicky? Tiež chceme kúpiť a nevieme čo je naj

dnld
22. jún 2024

@bibiankaa Pri grile na uhlie je tam stále dym z uhlia. Pri plynovom je to take čistejšie posedenie.

Strana
z3