icon

Polarbox - odporúčania a skúsenosti

27. júl 2025

Máte niektorá tento chladiaci box? Odporúčate?

gribka1
27. júl 2025

Akurát sme kúpili, ešte nevyskúšané, tak snáď sa niekto vedieť. Ale páči sa nám.

malinovka333
3. aug 2025

Za mna blbost.je akurat tak pekny.velmi malo sa do toho zmesti. Neprakticky.mozno tak pre 1-2ludi. A nevydrzalo v tom nic.pomaly nemas dat kam ani napln ladovu. Ja som ho predala. Kupila som radsej nieco praktickejsie a v tom teda vydrzi dlho studene aj pocas najvacich horucav.

gribka1
3. aug 2025
@malinovka333

Za mna blbost.je akurat tak pekny.velmi malo sa do toho zmesti. Neprakticky.mozno tak pre 1-2ludi. A nevydrzalo v tom nic.pomaly nemas dat kam ani napln ladovu. Ja som ho predala. Kupila som radsej nieco praktickejsie a v tom teda vydrzi dlho studene aj pocas najvacich horucav.

@malinovka333 A koľko litrový si mala? Nevydržalo nič ani s ľadom?

malinovka333
3. aug 2025
@gribka1

@malinovka333 A koľko litrový si mala? Nevydržalo nič ani s ľadom?

@gribka1 12L nevydrzalo nic,mozno hodinu

tiezjedna
3. aug 2025

ja som ho teraz kúpila do sauny... vyskúšaný zatiaľ nemáme, ale predstava je tá, že keď sa pôjdeme saunovať, tak ho tam hodím naplnený ľadom a pitím. Na tie dve hoďky by to malo byť v pohode...

natalka13
3. aug 2025
@tiezjedna

ja som ho teraz kúpila do sauny... vyskúšaný zatiaľ nemáme, ale predstava je tá, že keď sa pôjdeme saunovať, tak ho tam hodím naplnený ľadom a pitím. Na tie dve hoďky by to malo byť v pohode...

@tiezjedna k comu v saune pitie? Ved sa napijes po saunovani cez prestavku.

gribka1
3. aug 2025
@malinovka333

@gribka1 12L nevydrzalo nic,mozno hodinu

@malinovka333 My 20l, sama som zvedavá, ale asi sme mali vyskúšať a vrátiť keď fakt prd vydrží.

tiezjedna
4. aug 2025
@natalka13

@tiezjedna k comu v saune pitie? Ved sa napijes po saunovani cez prestavku.

@natalka13 máme saunu doma, chceme mať pitie po ruke v odpočívarni nielen v priebehu saunovania, ale aj po. Dať si drink😉