Pomoc pri výbere drevenej alebo bielej zásteny do kuchyne
Ahojte, idem si po radu a možno niekto z vás sa rozhodoval nad podobným.
Neviem sa rozhodnúť či dať pracovnú dosku + zástenu drevo alebo len pracovnú dosku a zásteny bledú/bielu.
Neviem či som úplne milovník dreva, takže ...
Posledná fotku mi spravil GPT ale budeme mať takmer o polovicu menšiu lebo GPT mám zrušil okno😁

@anonym_autor tiež lacobel, síce čierny, ale veľká spokojnosť, nič iné by som si nedala
ja som milovník dreva takže z tých dvoch možností by som išla do kombinácie drevo + drevo
lenže
ja som aj milovník betonu - tak ja by som išla určite do kombinácie drevo + betón…
milujem svoju betónovú zástenu 🥰
@anonym_autor zvol podla toho, ci chces, aby pracovny priestor posobil "osvetlenejsie" (opticky svetlejsi), alebo "intimnejsie" (tmavsie). Niekto ma rad pri praci silne osvetlenie (zazina si aj cez den), iny kludne robi (hoci aj v praci za pocitacom) v sere, pritmi.
@anonym_autor mám bielu komplet celu linku, pracovnú dosku aj zastenu a takú chybu by som už nespravila. Nemám naňu nervy🤣
Máme hnedú , bielu si neviem predstaviť , to už by mi prišlo moc moc biele/ sterilné a aj náročnejšie na umývanie po varení asi 😀
@anonym_386e2e ja nechcem bielu linku ale krémovú
Máme hnedú , bielu si neviem predstaviť , to už by mi prišlo moc moc biele/ sterilné a aj náročnejšie na umývanie po varení asi 😀
@anonym_386e2e ake pekne.....aj tak políčka z boku
...fakt pekne.....
ja mám takto a som spokojná
@minesasubu aj toto je pekne.....mozem sa spytat kolko vyjde taka kuchyňa teraz?
@minesasubu aj toto je pekne.....mozem sa spytat kolko vyjde taka kuchyňa teraz?
@pieksamaki tak máme od stolára robenú a taká klasika by vyšla asi 5-6t, naša stála 8t nakoľko sme mali špeciálne požiadavky
@pieksamaki tak máme od stolára robenú a taká klasika by vyšla asi 5-6t, naša stála 8t nakoľko sme mali špeciálne požiadavky
@minesasubu niekedy si dam vyrobit v budúcnosti.....mne sa take velmi paci.....vzdy nieco ine riesim.....ale raz si musim dopriať poriadnu kuchynu
@anonym_autor ja mam nieco podobne ako ti urobil chat gpt, teda pracovna doska aj zastena drevo - trochu ina farba ako na tvojej foto a som spokojna

@anonym_autor mám lacobel a znova by som sa tak rozhodla