icon

Pomoc s návrhom detskej izby a spálne

22. mar 2025

Ideme prerábať. Neviem si sama predstaviť ako najlepšie zariadiť hlavne detskú a spálňu 🤔 viete poradiť niekoho čo by nám stym vedel pomôcť ? Máte nejaké skúsenosti ? Kolko to tak vijde 🤔

zic
22. mar 2025

Ciste teoreticky, ak by sa vam zdal nejaky bytovy designer drahy, tak mozes skusit (len tak pre zabavu) sweethome3d (zdarma appka, len ju stahuj pramo zo stranky sweethome3d)... mas tam aj nabytok a tak... "nakreslis" si izbu (alebo cely byt) a vybavis nabytkom co tam je a mozes sa tam aj "postavit" do izby... tak si to mozno budes vediet lepsie predstavit...
Pouzil som to, ked som si "prezariadoval" byty alebo pracovnu a nevedel som co ako najlepsie ulozit (kde gauc, aky velky, stol apod)...

denisa_deniska
22. mar 2025

Ja čo som pozerala, tak od 200-500€ na izbu (plus každá zmena nejaké tie eurá). Veď choď podľa napr. pinterestu, ukladaj si, čo sa ti páči a kupuj podľa toho (ak idete mať nábytok namieru, tak stolár pomôže). Plus za mňa tá dnešná “móda” dizajnérov, čisté hotelové izby a vlastne všetko na jedno kopyto, lebo teraz sa také dáva. Ja každému, kto v dnešnej dobe toľkých inšpirácií zariaďuje, závidím 🙂

denkabemommy
22. mar 2025

Však spálňa klasika (ak nemáte šatník) na jednu stenu vstavaná skriňa na druhu posteľ a stolíky, vyber si farbu aká sa ti páči. Nič extra by som tam nerobila, pôjdeš tam len spať. V detskej izbe sa dá vyhrať ale ak nechceš za pár rokov prerábať zas vyhni sa trendom ako “domčekový” nábytok a podobne infantilným veciam. Tam si vystačíš s pinterestom, papierom, ceruzkou a metrom.

kitycat
22. mar 2025

Ja teda ozsj neviem co je tazke na zariadeni izby a spalne 🙂
Ake stare deti?

autor
22. mar 2025

@kitycat niekto to má v oku, pre niekoho je to trápenie pekne zariadiť detskú izbu kde bude spolu 2rocne dievčatko a 7rocny chalan 🫣

done
22. mar 2025

najprv treba pomerať, šírka izby, dĺžka izby, kde je okno, koľko cm je od okna po obe bočné steny, kde sú dvere, koľko cm je od dverí po obe bočné steny, aká je výška izby

vanilkovazmrzka
22. mar 2025

Jasnadesign robi prekrasne detske izby /pozri fb/. Len pocitaj ze funkcna dizajnova izba znamena z 90% stolarinu na mieru co je v tisickach eur za izbu, mimo ceny za navrh

Ano zariadit izbu vie kazdy babrak, ale ked to spravi dobry architekt, tak dizajn vs funkcnost je niekde uplne inde