Pomoc s výberom praktickej práčky

labkosuch
16. nov 2022

Ahojte,
Hladam prakticku, funkcnu pracku, na trhu ich je neurekom a konkretne testy mam pocit ukazuju, ze neexistuje pracka, ktora setri vodu, energiu, je ticha, nema dlhe programy, ma detsku poistku, ochranu proti preteceniu a vacsi bubon. Nemate doma taku? )) Dakujem za kazdu odpoved.

sella38
16. nov 2022

Mam bosch a ma poistku, je extremne ticha, kratke programy 🙂

aalt
16. nov 2022

Setrenie vodou a energiou = dlhe programy

stannkal
16. nov 2022

@labkosuch pracky bosch vychádzajú v testoch ako tie z najlepších, ja som s mojou spokojná. Každá pracka ma aj krátke programy, resp. možnosť rýchleho prania, setrne sú ale práve tie dlhé programy.

bagre
16. nov 2022

nebudem odporúčať značku, - ako prvé si premysli čo je pre teba priorita + cena. Neviem totižto či nájdeš práčku ktorá by obsiahla všetko, ak za ňu teda nechceš dať 1800 eur. Ale možno ani tá nedokáže úplne všetko.
My sme teraz menili, vybrala som podľa šetrenia, veľkosti bubna, možnosť dokladania prádla aj v priebehu cyklu, pozrela nejaké programy a cenového limitu. Obchod nám ju cestou stratil, takže sme museli zháňať inde a už dosť narýchlo a bola som šťastná ako blcha keď už bola doma.
Je tichučká oproti tej starej 8 ročnej - na to som ani nemyslela takže super. Čo nemá, tak je možnosť zrýchleného cyklu, ale už som si zvykla,- nenapadlo ma to pri výbere