Poraďte antialergický paplón

miruska669
24. sep 2022

Prosím poraďte antialergicky paplón, s ktorým ste spokojní, moje dieťa má silnú alergiu na roztoče a plesne. Ďakujem

deanna25
24. sep 2022

@miruska669 my sme kupovali vankúš a plachtu na nano Space. Dcére to veľmi pomohlo. Vankúše má dva a jeden si nosí do škôlky. Perinu sme kupovali- super spánok.

1mina
24. sep 2022

Aj moja ma na roztoce a prach, aj lieky ma, co by ma zaujimali skusenosti inych mam ohladne toho ? Nejaka som z toho nesvoja ci ich bude stale brat alebo co. Dr mi spominala.imunoterapiu od 5 rokov xe.to.mi povie ked to bude aktualne, skusala som na leto vysadit lieky ku koncu augusta som zas nasadila lebo hrozne soplila rano az doobeda. A k teme pardon - paplon a vankus som objednala na EMI antialergicky, aj periem na 60tku z casu na cas a zatial drzi.

miruska669
autor
24. sep 2022

@1mina mala ma po celom tele atopický ekzem a tiež často máva nádchy, užívame denerel a aerius, ako nastúpila do škôlky, tak sa jej ekzem zhoršil, síce bola 6 dní v škôlke,ale strašne si to rozskrabala az do krve, už sme 2.tyzden doma bola chorá a stále kašle. Tiež by som jej najradšej lieky nedávala, ale keď je taka silná alergicka, tak ina možnosť nie je. Aj nase staršie dieťa ma silnu alergiu, astmu a tiež ma ekzém( ale nie v takom rozsahu ako mladsia)ale každým rokom, čím je staršie, tak je to lepšie. Podelili po ockovi.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1mina
24. sep 2022

@miruska669 dakujem lebo v okoli nemam nikoho znameho kto by mal pravidelne lieky na alergiu (iba sezonne) kedze roztoce su celorocne tak to mame horsie. Nasa ma tiez ekzemy aj ked poslednu dobu lepsie (teraz tiez po nastupe do skolky sa jej jemne spravil ale nie tak ako mala kym sme nevedeli na co je alergicka). Ona ma nasonex sprej a desloratadin sirup. Dr spominala ze na zimu mozno dostane nieco silnejsie no uvidíme. Ma aj odvhcovac v izbe, ma antialergicky paplony ktore periem casto na 60 ak so vsetlym co ma v posteli, vysavame casto, utieram prach navlhko ako kazala dr a aj tak sa mi nepodarilo jej vysadit lieky na dlhsie ako 2 mesiace.