icon

Poraďte kvalitný televízor s uhlopriečkou medzi 100 až 140 cm

jaja20
6. jan 2022

Ahojte,
na chate nám odišiel tv. Poraďte,prosím,nejaký,s ktorým ste spokojné,najlepšie s uhlopriečkou medzi 100 až 140 cm.
Ďakujem 🙂😘

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
carambolos
Odpoveď bola odstránená
xiaomi_
6. jan 2022

@carambolos neznamená že keď ma niekto telku že nemá čas na deti a ine blbosti

jaja20
autor
6. jan 2022

@cocolino234 Ano,na chatu,ale nie obyčajný 🙂 Určite LED,4k,android,smartkový,s wi finou,používame napr. Netflix. Ak mi nejaký poradíš,my to už potom s manželom pozrieme konkrétne,či by nám vyhovoval. Preto som dala otázku,aby mi písali tipy na tv,s ktorými sú spokojné,nie len tak všeobecne 😉

jaja20
autor
6. jan 2022

@carambolos Tak my už máme dospelú dcéru,ktorej sa nemusíme venovať a ktorá na chatu chodí aj s partiou. "Športu" máme na záhrade dosť,ale po večeroch relaxujeme práve pri domácom kine 😉

fadama
6. jan 2022

my sme kupili LG a sme spokojní.

jaja20
autor
6. jan 2022

@fadama Môžeš mi prosím napísať niečo presnejšie? Číslo,uhlopriečku...ďakujem 🙂

fadama
6. jan 2022

@jaja20  LGUP77 70inch 4K Smart UHD TV
🙂

syslik81
6. jan 2022

vzdy kupujem len lg alebo samsung-dobra kvalita rozumna cena .. konkretne model neporadim .. ja mam uz starsi model samsung v obyvacke a dcere doniesol jezisko mensi do izby ale tam rozhodovalo aby sa dal ovladat alexou ... tiez samsung a v spalni mam malinky lg ..mama ma vsade roky rokuse lg a ziaden problem

wetsel
7. jan 2022

My sme si teraz urobili radosť a kúpili sme si telku v Planeu, po pravde sme viac menej hneď pozerali Samsung, na nete sme si kukli aké majú jednotlivé parametre, čo by nám sedelo a už je doma 🙂

malinka158
7. jan 2022

https://www.panasonic.com/de/consumer/flachbild...
Mame teraz tento. Mali sme samsung, OK, sharp, hissense ale tento je zatial obrazom najlepsi

wetsel
7. jan 2022

@malinka158 Tejto značky sme mali jednu telku, akože nie že by bola zlá, ale už po troch rokoch sme mali problém s obrazom. Mohol to byť problém akurát toho jedného kusu, no neviem proste. Potom sme kúpili Samsung a ten sme mali ešte donedávna, len už sa nám väčšieho zachcelo 🙂

malinka158
7. jan 2022

@wetsel ja ho mam zatial asi pol roka. Co snim bude o par rokov neviem 🤷‍♀️ no na teraz som max.spokojna. za lacny peniaz super kvalita. Kupili sme ho v akcii za 399 eur. U rodicov mame hisense za 370 eur ale obrazom sa ani zdaleka nechyta.
Inac suhlasim samsung sme mali asi 7 rokov, fical nonstop a nikdy ziaden problem

wetsel
7. jan 2022

@malinka158 Tak ono je to aj o tom koľko človek chce dať peňazí. Ale teda osobne skôr som naklonená pri takýchto veciach na známejšie značky, lebo teda dnes už sú kadejaké aj také menej známe síce za výhodné ceny, ale to by som asi nemala odvahu.

jaja20
autor
7. jan 2022

Ďakujem vám, dievčatá,pozrieme si to a verím,že niečo vyberieme 🙂

beahavala
2. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

doma mam oravu a som s nim spokojna

ninah1486
3. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

@beahavala tiez mame tu znacku

beahavala
14. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

@ninah1486 doteraz sme s nou nemali ziadne starosti

wetsel
14. feb 2022

@jaja20 No čo, aj ste už nejaký vybrali?
@beahavala @ninah1486 Tak tých značiek je dnes už pomerne veľa, my sme pozerali známu značku, aby nebol problém aj keby niečo sa jej stane, aby sme vedeli, že nebude problém napríklad so servisom a takýmito vecami. A kúpili sme ju za dobrú cenu, tak sme nemali ani nad čím nejako váhať.

lusana
14. feb 2022

@jaja20 LG OLED55C11LB úplná spokojnosť

wetsel
14. feb 2022

@lusana Záleží aký má človek aj budget na to, lebo fakt telka sa dá za rôzne sumy kúpiť 🙂

jaja20
autor
14. feb 2022

@wetsel Áno,ale mužík kúpil Sencor. Už ho máme 2 týždne a zatiaľ spokojnosť.