Porovnanie značiek spotrebičov - Samsung, AEG a Bosch
Ahojte, potrebovala by som poradiť po akej značke spotrebičov sa mám pozerať. Bývame u svokrovcov a odišli nám naraz práčka, susička aj umývačka.... Aktuálne riešime aj svoje bývanie, takže tam budeme tiež vyberať všetko nové, takže najradšej by sme to objednali všetko spolu (6 spotrebičov minimálne). Mňa zaujali práčka a susička Samsung, alebo AEG a svokru zase Bosh umývačka. Práčku a susičku sme mali LG, viackrát boli opravované a aj tak sa znovu pokazili.... Umývačku sme mali Whirpool a celá zospodu zhrdzavala, ako keby tam bola od začiatku nejaká výrobná vada a zostávala v nej voda, čo ale pri používaní nebolo vidno, až keď nám začal zatekať strop v sklepe... Máte nejaké skúsenosti zo značkami, ktoré nás zaujali? rozdiely? na čo sa zamerať pri výbere? Ďakujem
Siemens / Bosch su urcite velmi fajn az super 🙂... Samsung asi tiez, AEG urcite... My mame napriklad umyvacky Beko dlhodobo a drzia napriek "znacke"...
Ono je to skor, ze kazdy spotrebic je dobry od ineho vyrobcu 🙂
Ked tak sa popytajte aj v nay alebo v TPD napriklad (na ten ktory spotrebic... kazivost, reklamacie...)... a mozno aj na pripadnu zlavu pri takom objeme... mozno motyka vystreli a daju zlavu
Zalezi na vasom rozpocte. Nam sa oplatilo cez internetovy obchod AS kupit celu sadu jednej znacky do kuchyne, konkretne Elektrolux, som spokojna. Pracku sme menili nedavno a mame Haier kombi so susickou. To bola pre mna uplne nova znacka, ale funguje spolahlivo zatial.
ja som chcela siemens ale tie ceny ma odrovnali, tak sme išli do boschu, bosch som mala aj predtým práčku ... okrem umývačky, tú mám elektrolux, ale nie som s ňou spokojná...
a chladničku mám tiež inú značku - ale tam som mala podmienky na dizajn a také bežné funkcie majú aj tak všetky cca rovnaké ...
Ja mam umývačku Bosch , práčku Samsung..spokojnosť maximálna....
@prcek2306 nebola tak nahodou na dakom extremne vlhkom mieste ? .. resp. niekde tam po tych castiach voda dokonca aj stekala ?
@romino bola normálne vstavaná v linke a nikde nebolo nič vidieť, až o poschodie nižšie na strope. My sme najprv mysleli, či to nebude niekde z odtoku keďže hneď vedľa myčky je drez. Dom má už 30 rokov, tak sme čakali že niekde sa poškodilo potrubie, ale keď sme vybrali myčku, tak bolo hneď jasné kde je chyba.
@romino bola normálne vstavaná v linke a nikde nebolo nič vidieť, až o poschodie nižšie na strope. My sme najprv mysleli, či to nebude niekde z odtoku keďže hneď vedľa myčky je drez. Dom má už 30 rokov, tak sme čakali že niekde sa poškodilo potrubie, ale keď sme vybrali myčku, tak bolo hneď jasné kde je chyba.
@prcek2306 takze to z tej umyvacky samotnej definitivne unikala voda, to je potvrdene ? A preto tak zhrdzavela ?
Som myslel ze to je sekundarny problem, ze nechapete preco tak zhrdzavela
@prcek2306 takze to z tej umyvacky samotnej definitivne unikala voda, to je potvrdene ? A preto tak zhrdzavela ?
Som myslel ze to je sekundarny problem, ze nechapete preco tak zhrdzavela
@romino opravára sme kvôli tomu už nevolali, nemalo by to zmysel. Nikde inde voda nieje. Manžel keď odpájal prívod vody a odtok, tak tie hadice boli úplne v poriadku tam problém nebol, myslíme si, že jednoducho vo vnútri niekde ako je nádoba na soľ musela tiecť nejaká voda, a preto to zhrdzavelo a časom ako to "odpadlo" bola voda už aj na zemi pod umývačkou a zatiekol z toho strop.
ja som chcela siemens ale tie ceny ma odrovnali, tak sme išli do boschu, bosch som mala aj predtým práčku ... okrem umývačky, tú mám elektrolux, ale nie som s ňou spokojná...
a chladničku mám tiež inú značku - ale tam som mala podmienky na dizajn a také bežné funkcie majú aj tak všetky cca rovnaké ...
@biba_18 ja keď som pozerala tie značky tak mi príde, že AEG a Elektrolux majú niečo ako rovnakého výrobcu a to isté mi príde pri značkách Bosh a Siemens, len u každého sú tie ceny iné.
@biba_18 ja keď som pozerala tie značky tak mi príde, že AEG a Elektrolux majú niečo ako rovnakého výrobcu a to isté mi príde pri značkách Bosh a Siemens, len u každého sú tie ceny iné.
@prcek2306 áno, siemens je vyššia rada bosch, resp. bosch je ľudovejší siemens ... sa spojili tie značky ale nechali si svoje pomenovanie pre svoje rady ...
AEG je vyssia rada Elektroluxu a to iste viac menej plati aj pri Bosch a Siemens... ja mam aktualne siemens v kuchyni vsetko, kludne by som sla do bosch. Napr. umyvacka je uplne aj vyzorom taka ista ako bosch, len tato ma vraj lepsie susenie... tak neviem. za to ma v kue vytaca, uz bola 3x v servise, co pri 1100EUR spotrebici vytoci cloveka, boschka sa da kupit podstatne lacnejsie, ak bude za 10r kaput, clovek to predycha.
Pracku a susicku mam miele... ale to tiez, je to spotrebic pracujuci s vodou, ja len trpnem pri tej cene, kedy sa pokazia... cize isla by som do prijatelnejsej ceny, napr. moja mama je spokojna velmi a myslim,ze ma Samsung, vyberali podla recenzii na internete. Ja som mala ekdysi AEG a tiez ma ta pracka 15rokov teraz (a ano, stale ide :DDD sice sa raz opravoval zamok a menilo cerpadlo - servis bol cca 80-100EUR)
Siemens / Bosch su urcite velmi fajn az super 🙂... Samsung asi tiez, AEG urcite... My mame napriklad umyvacky Beko dlhodobo a drzia napriek "znacke"...
Ono je to skor, ze kazdy spotrebic je dobry od ineho vyrobcu 🙂
Ked tak sa popytajte aj v nay alebo v TPD napriklad (na ten ktory spotrebic... kazivost, reklamacie...)... a mozno aj na pripadnu zlavu pri takom objeme... mozno motyka vystreli a daju zlavu
@zic mne napr ked som zariadovala kuchynu tiez odporucali beko a dokonca amica.. :D
inak ak budes kupovat viac spotrebicov, kludne oslov predajcov a pytaj zlavu atd.. ja som dostala zlavu aj kopu darcekov kadejakych, hrcne, kavovar, tbl do umyvacky... k spotrebicom
inak ak budes kupovat viac spotrebicov, kludne oslov predajcov a pytaj zlavu atd.. ja som dostala zlavu aj kopu darcekov kadejakych, hrcne, kavovar, tbl do umyvacky... k spotrebicom
@simca06022011 ja tiež som tak brala do novej kuchyne ... ešte mi aj zohnal digestor aký som chcela aj keď on ho neponúkal ...

Takto vyzerá umývačka, ktorá má cca 5 rokov, zvonku nebolo vôbec nič vidieť, umývala normálne a nahlásila žiadnu chybu 🙈🤦♀️