icon

Potrebujete radu pri prerábaní dispozície bytu?

5. nov 2024

Žienky, ideme prerábať panelákový byt, musíme zmeniť dispozíciu lebo teraz je to hrôza. Konečne sme sa dopracovali k 2 návrhom, jeden je od projektanta, jeden je náš. Nevieme sa s mužom zhodnúť, ktorý bude lepší. Sme na pokraji rozvodu :D. Oba návrhy majú muchy, ale bude to určite lepšie než teraz. Potrebujeme nestranný názor. Nechcem to vešať kade tade na sociálne siete, predsalen autorské práva. Našiel by sa tu niekto komu by som to mohla poslať do SS a vyjadril sa k tomu? Mám na mysli laicky, nemusí to byť iný projektant (ale rada uvítam).

deedol
5. nov 2024

kludne mi napis, teraz sme prerabali (vratane mensej zmeny dispozicie)

anna_anicka83
5. nov 2024

Aj mne môžeš, ja som si dom riešila sama v spolupráci s projektantom, lebo nie všetko sa dá (a náš dom je naozaj veľmi netypický). Ale už som aj mamine byt robila a je spokojná.

andrea_ff
5. nov 2024

Môžeš aj mne poslať.

zanny93
5. nov 2024

Kludne mozes aj mme 🙂 len nedavno sme doprerabali a tiez sme menili dispoziciu 🙂 ak budem vediet rada poradim.

zic
5. nov 2024

Ved sem zaves aspon vas navrh 🙂

maryetta
5. nov 2024

Suhlasim. Daj sem aspon ten vas navrh.

Pripadne aj to ako je to teraz. Mozno nestranne prave niekto pride s navrhom ktory sa priblizi ci uz tomu vašmu navrhu alebo od projektanta 😉

autor
5. nov 2024

@zic
@maryetta
Ozaj to nechcem tuto vešať 🙂 ďakujem za pochopenie.
Každopádne pošlem vám to a ak chcete vyjadrite sa.

kykymora
5. nov 2024

mozes aj mne, pozriem na to

aalt
5. nov 2024

Ak chces aj nezavisly chlapsky nazor, mozes poslat aj mne. Este mam v cerstvej pamati vyber nasej dispozicie.

cacianka
5. nov 2024

iba poznámka: ty chceš aby sme ti tu pomohli, ale tvoj aj ked laicjý návrh nemôže pomôcť nikomu ? aspoň orientačne, a nevidí to tu milión ľudí

autor
5. nov 2024

@cacianka Môj návrh nie je nakreslený rukou, ale je prerobený z autorskej projektovej dokumentácie. Okrem toho mám aj iný dôvod prečo to tu nechcem dať. Ak chce niekto odo mňa pomôcť, môže o radu poprosiť. Ešte raz, ďakujem ta pochopenie.
Pár ľuďom som to poslala, a všetci mali k tomu veľmi prospešné pripomienky, ktoré mi pomohli.

evazhoufova
5. nov 2024

Mne tiež pošli☺️

bubobubo29
5. nov 2024

Kludne posli

autor
5. nov 2024

@evazhoufova
@bubobubo29 poslané 🙂

tahomi
5. nov 2024