Používate elektrický mop?
Používate doma elektrický mop? Ak áno, aký?
@dominikamacakova áno áno, parný 😁
@ava987 ja mám tento, on je perfektný, ale už v živote by som si nekúpila so šnúrou. Kým umyjem obývačku a kk tak musím 4x prepnúť zástrčku. Akože neskutočne ma to vytáča. Radšej o 100€ viac a kúpiť bez šnúry. https://www.kaercher.com/sk/home-garden/parne-c...
Ja mám ETA azurit, pozmyva úžasne, fakt som maximálne spokojná, žiaľ tá šnúra je aj pre mňa dosť otravná
@ava987 ja mám Kärcher C3 a tiež mi robí šmuhy dlažba ok ale plavacka otras tam nepoužívam a šnúra má tiež teda série že je krátka keď dám do kuchyne a pozmyvam musím sa vrátiť po mokrom ku zastrcke alebo čakať dokedy vyschne plus je z toho dosťokra podlaha na môj vkus dlho schne
Ďakujem za komenty, mne tu vybehla reklama a náhle na mňa prišiel pocit, že bez toho ďalej neviem žiť 🤣 my máme v dome v izbách plávačku a chodba/kuchyňa/kúpeľka čierna dlažba a máme vnútri psa no a robotický vysávač na to akosi nestačí (zmývam ale klasicky manuálne).. tak ešte premýšľam
Tiež mám ariete a akože keď mám pravdu povedať šnúra na 💩💩💩 ako má 3 metre či koľko ale je to málo, ďalej nemá na sebe pravý uhol je to taký zaoblený 3uholnik,čiže do rohov sa nedostane.jedine čo s ním robím tak čistim vankúše a záchod a umyvadlo🤣🤷🤷🙈kúpa roka no .60e v cudu 🤣

Nemyslíš náhodou parný mop?