icon

Práčka AEG

satkorada
2. okt 2020

Maminky, Ocinkovia!!! Má niekto z vás túto práčku? Ako vám perie? Tak, že prádlo pláva vo vode, alebo sa len namočené prádlo krúti v úplne malom množstve vody ako nám?

Práčka AEG
robertoo1
2. okt 2020

@satkorada Ahoj,mal som tiez tuto značku,furt bol problem s vodou(malo by tam byt viac)tak som vymenil za Samsung a mam pokoj.

satkorada
autor
2. okt 2020

@robertoo1 a aký typ?

vve
2. okt 2020

@satkorada aeg su u nas jedny z najpredavanejsich a najlepsich praciek a susiciek (pracujem v elektre) takisto mam doma aj pracku aj susicku aeg a nemam ziadny problem. Ano namocene pradlo sa kruti vo vode. Ten bubon nema byt plny vody ovsem podla toho ako program zvolite. Skuste iny program a postudovat to.

darina1952
2. okt 2020

@satkorada aj v návode máš v popise uvedené, že pračka si množstvo vody sama reguluje a aj keď sa tebe zdá že je vody málo, je tam dostatočné množstvo na pranie. Mám AEG 2r pračku a 4r sušičku - a spokojnosť 👍

satkorada
autor
2. okt 2020

@darina1952 a nám pocikané prádlo smrdí močom po trojhodinovom oprati :(

robertoo1
2. okt 2020
trendyy
2. okt 2020

@satkorada tak tam bude nejaky problem.Ked vam pradlo smrdi.
Ja ju mam dva roky a som max.spokojna .
Akurat tym ze je na 9kg pradla tak jasne ze neni plny bubon vody

danielahamar
2. okt 2020

Ja mam aeg a ta si sama váži prádlo a podľa toho si naberie vodu a určite nie plný bubon. Mala som aj pred tým a všetko ok. Prací prášok sa ti mina?

kika831
2. okt 2020

@satkorada mam tuto pracku a k nej aj susicku AEG a nemam ziadny problem. Bubon nema byt plny vody.