Prečo mám kotol na nule?
Prečo je na nule?

Netečie ti radiátor niekde?
@miskooo1987 popozerám sa
@miskooo1987 netečie
Sú 4 možnosti:
časté odvzdušňovanie,
nesprávne nastavený poistný ventil,
defektná expanzná nádoba,
netesnosti vo vykurovacích potrubiach, armatúrach alebo vykurovacích telesách.
Ani s jedným sama asi nepohnes...
@misa11111 nemáš tlak,v trubkach nie je voda. Mne sa to párkrát stalo a dala som reštart,potom to napustilo a už išiel normálne.
@kubkovamama hm tak skúsim, ak nepomôže volám technika
@kubkovamama nemusí mat kotol ktorý si vie sám doplniť vodu🙂
No nejde to 😣ach bože no nič vďaka za rady
@miskooo1987 každý sa dá reštart či nie? Zas ani ja sa v tom nevyznám,ja som skúsila tak a pomohlo 🙂
@kubkovamama Ani zďaleka...
Skúšala si doplniť vodu ? Pretože to chýba
Počkám radšej na oca 😀
Toto je viessmann kotol, ten ma tlakomer vstavaný. Jedine, ze tam dakto doplnil aj manuálny tlakomer, alebo ostal po pôvodnom kotli. Tlak na nule vo vykurovacom okruhu v septembri neznamená žiadny hrozný únik. Kľudne to mohlo vykvapkat za tých par mesiacov od zimy, alebo kvapkalo uz v zime. Staci horuce potrubie a odpari sa to skor ako spadne na zem. Dopustaci ventil je na spodku kotla, ale niekde bude možno aj ventil na privode k nemu. Kedy bola urobená posledna revizia kotla? Ma sa robiť raz ročne, dopustit vodu dokáže každý technik. Nenajde miesto uniku, ale aspoň ukáže ako sa da voda doplniť. Ak je to raz do roka, da sa to prežiť...
@stary_ujco každý rok sa robí revyzia v novembri
Ziadna panika, ten merak je na tlak vo vykurovacom okruhu. Do zacatia kurenia v radiatoroch nie je nutne nic akutne riešiť. Dovtedy sa oco hadam doma ukáže...
Ďakujem za rady, oco mi to spravil, ešte že ho mám 😉😀

Lebo stratil tlak - únik, poblém s expanznou nádobou...