Prečo nafukovacia vírivka stráca tlak?
Ahojte. Potrebovala by som poradiť s nafukovacou vírivkou. Nafúkli sme ju včera poobede, zatiaľ sme nenapustili vodu, len nahodili filter a všetky komponenty, napojili na tú “bedňu” a dnes k večeru už je bazén mäkký, akoby kus sfučal. Je to normálne alebo máme chybný kus? 🥲 Akurát zajtra som tam chcela napustiť vodu. Nemá niekto skúsenosť?
@miss_foxy Nafuknuta virivka musi vydrzat,nemoze sfuknut. Niekde nedrzi spoj alebo je nejaka mini dierka. Reklamuj
skús pootocit ventil cez ktorý si ju fukala,či náhodou jemne nefuci tadial.ak není problém tam,tak bude niekde diera..za normalnych okolností,ak už býva v noci chladnejšie,do rána občas zmäkne,a naopak ak je cez deň horúco stvrdne..preto sa nemá fúkať úplne natvrdo
Ďakujem za tipy. Utiahla som ventil, dofukla ho a drží. Premiestnili sme ho na chládok, lebo predtým bol stále na slnku.
Ďakujem za tipy. Utiahla som ventil, dofukla ho a drží. Premiestnili sme ho na chládok, lebo predtým bol stále na slnku.
@miss_foxy my ju máme nonstop na slnku,krásne vyhriať voda..neboj,vírivke to vôbec neuškodí.mame ju už 5 rokov.pouzivame ju len v lete .ohrivanie elektrinou je neskutočný zrut,na to si daj pozor.🙂
@miss_foxy my ju máme nonstop na slnku,krásne vyhriať voda..neboj,vírivke to vôbec neuškodí.mame ju už 5 rokov.pouzivame ju len v lete .ohrivanie elektrinou je neskutočný zrut,na to si daj pozor.🙂
@astrobot s tým rátam 🙂 preto pôjde naspäť na slniečko, len musíme dokončiť v záhrade záhradný stĺpik aby išla na priamo zo zástrčky a nie na predlzovačke fungovala. Snáď ju slniečko ešte potom prehreje 🌞

@miss_foxy Nafuknuta virivka musi vydrzat,nemoze sfuknut. Niekde nedrzi spoj alebo je nejaka mini dierka. Reklamuj