Prečo niekto odmieta nakupovať nábytok v Ikea?
Písala som tu vo fóre, že nábytok kupujem len z Ikeii, a veľa žien ma vysmialo, že Ikea nikdy, fuj, hnus. Ja viem, aká je na Slovensku životná úroveň, neverím, že štandardom je kupovať drahé nábytky. Mám 31, ženy, ktoré má väčšinou vysmejú, že nemám to alebo ono, majú väčšinou viac, chápem, že staršie ročníky dokázali kúpiť nehnuteľnosti za lacnejšie a ostalo im aj na nábytok, ale moja generácia kupuje naozaj hlavne v Ikeii, Jysku, alebo z Bazosu. Naozaj nechápem, ako niekto môže povedať, že Ikea fuj, hnus, pri slovenských platoch, a momentálnych cenách nehnuteľností. Vysvetlite mi toto niekto. Ďakujem
Dovolim si zareagovat. Nakupujem v IKEA, paci sa mi ich styl, variabilnost, kombinovatelnost, dostupnost, atd.
Pri istych veciach, nabytkoch, si vobec nemyslim, ze ILEA je super lacna…
Som asi uz z tych starsich rocnikov a mozno aj preto uz vobec neriesim, co preferuju ostatni.
Pouzivajme tych druhych iba na pozitivnu inspiraciu,tj ci nas vedia naviest smerom, ktory sa nam paci a vyhovuje.
IKEA je podla mna vynalez storocia. Ak niektori z ich zrejmych dovodov nie su Ikea positiv, ziadny problem, aj tak je vzdy plna😅

Zase raz. Veď je to každého osobná vec, neviem, prečo sa tým zapodievas. Ak ti to niekto povie, povedz mu svoj názor, to,co si tu napísala. Ak chcem napr. kuchyňu na mieru, neobjednam si z Ikey, ale v kúpeľni napr. Ikeu mam😉.