Prečo sa nedá zapnúť práčka?
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, ci my nevie niekto poradiť... Prečo sa nedá zapnúť práčka, ani teplota prestaviť.... Stále my toto svieti..

@martinmmartin ktoré stvorceky.. 🤔😉
@martinka36 veď ti to teraz vysvetlil 🤦♀️
Tie ikonky ktoré keď stlačí spolu, tak odomknes tlačidlá. A dokonca aj na tej práčke to máš nakreslené.
@martinka36 predpirka a rychle stlacit naraz a drzat
@martinmmartin ôk skúsim, zatiaľ vďaka...
"predpirka-rychle " stlač naraz
@maca1984 zámok už my nesvieti, ale ešte ta sipka my svieti...
Nemáš návod na práčku? Tam to musí byť čo znamená tá šípka
@janulik2008 práve že nemám návod... Už som ju hľadala...
flexcare pracka navod: google
@janulik2008 sipka s tym nema nic, ma detsky zamok zapnuty.. mam taku istu pracku..
Henta sipka znamena iba koniec programu, ze pranie skoncilo
@martinka36 práčka už opravená, funguje... Veľmi pekne Vám ďakujem za rady.... Ďakujem.
Ta pracka pokazena nebola tak nieje ani opravena.....len aby bolo jasno 🙂
@martinmmartin nooo ale chybu nejakú mala, ak nefungovala.... A chyba odstránená tak funguje....
Ahojte baby, chcem sa spýtať či nemáte niektora skúsenosť...mam práčku beko a nejde mi zapnúť cyklus prania, práčka je zatvorená ale nedarí sa programu pracku zamknúť... Ďakujem vám 🙂
Dobrý chcem sa spýtať mám práčku tcl a nedá sa mi to zapnúť najprv nám ukazovalo jednu minútu a len sa točil bubon a teraz keď sa konečne vyplo tak sa nedá zapnúť prosím vás vie mi s tým niekto pomôcť ?
Dobrý chcem sa spýtať mám práčku tcl a nedá sa mi to zapnúť najprv nám ukazovalo jednu minútu a len sa točil bubon a teraz keď sa konečne vyplo tak sa nedá zapnúť prosím vás vie mi s tým niekto pomôcť ?
@deniskaybvz Aká je to práčka?Foto nemôžte jej dať?
@deniskaybvz Aká je to práčka?Foto nemôžte jej dať?
@martinka36 teraz keď sa už konečne vyplo tak práčka vôbec nejde nedá sa zapnúť nerozumiem čo to môže byt je to Tcl

mas to zamknute. Musis dvoma prstami naraz stlacit dva cierne stvorceky pod a nad ikonkov toho zámku