Prečo sušička LG stále signalizuje vyprázdnenie nádržky?
Dobrý večer, ahojte 🙂
Mame sušičku LG so samostatným automatickým čistením filtra. Čistim akurát po každom sušení vnútorný, vyberateľný filter a samozrejme vylievam vodu z nádržky keďže ju nemame napojenu.
ALE! - sušička sa bez ohľadu na to, koľko prádla do nej vložím, každých 10min zastaví, pipa a signalizuje, ze mam vyliať vodu z nádržky aj napriek tomu, ze nádržka je úplne prázdna. Robí to na každom programe, je úplne jedno, ktorý zapnem. Čiže zapipa, ja ju znova spustím, suší a o 10min sa znova zastaví a takto to ide dookola stále, stále, staaaaale. Už sme ju skúšali aj rozobrať, vyčistiť, ale nebola z vnútra takmer vôbec špinavá (co ma teda na jednej strane aj potešilo 😅)
Už som sa pýtala aj opravára, povedal, ze nemá ani tušenie co by to mohlo byt, ze ju musí zobrať prec a rozobrať. Ale zaujímalo by ma, ci sa niekto nestretol s rovnakým problémom a nevedel by mi pripadne poradiť, co by to mohol byť za problém. Sušička už v záruke nie je, myslela som, ze zavolám aj priamo do lg, možno by mi vedeli poradiť 🤷♀️
Je to pre mňa psychicky veľmi náročné 😅😁 keďže tycovy vysávač a sušička sú moji najlepší kamoši 🙈😂 takze za každú radu budem vďačná 🙏