icon

Prečo Tassimo kávovar robí málo peny?

ankapal
16. jan 2025

ahojte , dostala som nedavno kavovar znacky Tassimo . Skusala som si spravit kavu avsak velmi malo peny sa mi spravilo , plus akokeby som tam citila neviem ci chut od toho obalu alebo take cosi akokeby plast. Mate s tym skusenost ?

Strana
z2
canany
17. jan 2025

@yanni to som nikde netvrdila

canany
17. jan 2025

@ankapal to som fotila z alzy, ja to nemam, ja mam teraz nespresso na skusku, ale tento vyssi model tassima som mala vo vybere, ked som sa rozhodovala.
Vidim, ze mi nikto nerozumie. Asi by som sa mala jasnejsie vyjadrovat. Mesiac som hladala na alze kavovar vramci alzadni, povodne som chcela automaticky, ale odradila ma ta tyzdenne starostlivost o to. Mala som predtym dolce gusto, tak som pozrela kapsulove a rozhodovala som sa medzi nespresso a tassimo. Medzi tassimo som nasla vo vyssej rade taky, ktory ma v nadrzke brita filter, co ma zaujalo, lebo niektore automaticke kavovary napr philips to mali tiez.
A teraz som objavila kapsulovy kavovar, kam sa daju dat aj nespresso, tchibo cafisimo a dolce gusto kapsule.

maddie1711
17. jan 2025

@canany nie všetky modely majú filter.

simca06022011
17. jan 2025

neviem ci aj tassimo.. ale treba tie kavovary sem tam na prazdno nechat preplachnut... najlepsie pred pripravou kavy...

ankapal
autor
17. jan 2025

@canany rozumiem , to je super ked sa da do niektorych kavovar dat aj ine druhy. Ak ta chut preplachnutim neprejde. asi vyskusam to filtrovanie vody v kanvici

canany
17. jan 2025

@maddie1711 neviem, nechapem, pisem ako tatar v kukurici? Napisala som aj konkretny model, ktory ten filter ma. Asi fakt nema zmysel sa zapajat do diskusii, lebo uz si druha co tu ma tuto pripomienku aj napriek tomu, ze som napisala aj typ kavovara tassimo, ktory ten filter ma a este napisala cele litanie ako vysvetlenie.

maddie1711
17. jan 2025

@canany ja viem že si písala (čítam s porozumením) Lenže autorka neuvadza konkrétny typ kavovaru aký má a keďže ani netušila o aký filter ide, pravdepodobne ma taký čo tam filter nie je.

yanni
17. jan 2025

@canany Ale to autorke nepomoze, kedze ona Ma pravdepodobne bez filtru. Inak by sa nepytala.

ankapal
autor
17. jan 2025

mam typ Tassimo TASS 110X teda aspon tak pise na obale, cize bez toho filtra.

Strana
z2