Prekrytie káblu z optického internetu

natala23
15. mar 2022

Ahojte, ako by sme prekryli kábel optického internetu okrem krycej listy? Navrtali ju nad vchodove dvere a myslím si, že lišta by tam kričala 😏

natala23
autor
15. mar 2022
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niekto2hy
15. mar 2022

Hore je isticova skrinka,tak mozu kable ist v stene.Pred vsetkymi upravami najskor preverit.

eeffka
15. mar 2022

@natala23 ty vole to co je za gadzostyl 😨, by som im ruky polamala, kable sa navrtavaju do rohov alebo k listam

kacena4
15. mar 2022

nech to prerobia muz sa zdesil nad pracou. on tiez robi optiku

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cubo2
15. mar 2022

To čo je toto 😁 za toto by sa hádam aj Bangladéši hanbili.. je tam ešte aj iný problém, optické káble sa nesmú zohnúť do pravého uhla, čiže buď tam dáš hrubú lištu bielu (aspoň 5 cm) a bude to vyzerať príšerne (to vieš aj sama, preto to sem píšeš). Jediné správne riešenie je to celé odtiaľ vytiahnuť a kabeláž ťahať inde..

aalt
15. mar 2022

@natala23 tuto fotku si dam do "archivu", ine "a je to". Este ze to nepustili cez tie dvere. No mozes si nad tie dvere dat rack skrinku. Ta by to zakryla. V nej mozes potom mat router, do ktoreho ta optika ide. Ako pise @cubo2 , pozor na to ohnutie, ktore to poskodi. Inac to je chranicka, opticka vlakno je v nej. Jednoznacne prerobit a fotku poslat nadriadenym tych "expertov". Este by ma zaujimalo ako to vyzera z druhej strany. Tam to musi byt tiez "poriesene". Mur v chodbe je asi na urovni tej skrine, takze do rohu to asi nedaju, ale urcite to mohlo ist vyssie a aspon pod uhlom, aby sa to dalo zalistovat bez velkeho ohybu.

natala23
autor
15. mar 2022

Ach ľudia nešťastná som 🙈🙉🙄 ako tvárili sa majstrikovia, že lepšie sa to nedá, obzerali sa všade možne ako by sa to dalo, nevedeli sme ako je elektrika tahana, nakoľko byt sme kúpili teraz, z chodby na ľavo od dverí je hrubá rúra.. s mužom volali, opisovali mu to, ale nepochopili sa a keď som mu poslala foto tak tiež ho išlo poraziť... Nemôže sa ohýbať? Majster veselo zalamoval ten kábel 🙈 ono to za to tak vysi lebo nepripevnili tu krabičku, pýtali sa že či ju majú dať k isticom hore alebo tým smerom ako je, tak reku nechajte tak, muž si to poriešiť.. ale aj to, že zástrčka je celkom ďaleko od routra tak teraz manžel naťahuje kadejako káble cez listy podlahové, skriňu vstavanú, aby dobre bolo... A to sme nedoriesili ako zakryť ten optický kábel 😭 on tam chce dať nejakú poličku zakamuflovat, ja že obraz alebo umelý tahavy kvet 🙄😁😁 ach do smiechu a do plaču to je....

aalt
15. mar 2022

@natala23 kde je alebo bude ten router? Optika ma ist az po neho. Ako vies tu dieru "zvacsit" smerom k tej skrini, aby bol ohyb este v stene a kabel potom tiez zasekat do steny.

niekto2hy
15. mar 2022

@aalt Asi nemas dobry postreh,ale parohy trcia na 2 foto.

aalt
15. mar 2022

@niekto2hy oki nevsimol som si, ale aj tak je otazka ci tam ma zostat. Medzi tym zvykne byt este "krabicka" az z nej opticky kablik do routra.