icon

Prerábka kúpeľne

alenkavrisidivov
14. dec 2022

ahojte,
s manželom chceme "low budget" prerábku a chcela som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s touto farbou na obkládačky - https://www.hornbach.sk/p/farba-na-obklady-2v1-...

alebo ak s nejakou máte skúsenosti, sem s tým!!! 🙂
ďakujeme

marsmykkok
14. dec 2022

A čo tak kúpiť rovno obklad za 5 eur meter, ten náter čo zdrsní pôvodné obkladačky, lepidlo a nalepiť nové obkladačky?

kati301
14. dec 2022

@alenkavrisidivov Pozri si na instagrame peknebyvat, oni teraz prerabali kúpeľnu 🙂

viestta
14. dec 2022

@marsmykkok ten nater sa vola adhezny mostik, na neho treba lepidlo, obkladacky za 5€ stvorak som uz davno nevidela, a este ti treba sparovacku a aj zaplatit robotu. Niekto na to nema alebo nechce zbytocne minat

marsmykkok
14. dec 2022

@viestta áno tak sa volá-adhezny mostík. Ja si myslím že sa to dá urobiť svojpomocne. A obkladačky v merkury koľko stoja? Je s tým viac práce, ale aký zmysel má vyhodiť napríklad 100 eur za pixle tej farby a po pár mesiacoch to aj tak nebude pekné?

jaroe
14. dec 2022

@marsmykkok svojpomocne len ak máš doma obkladača alebo aspoň odhodlaného kutila. Nemyslím, že si na to hocikto trúfne. A za mňa teda radšej premalovat, ako lepiť na pôvodné nejaké 5 eurove. Za takú cenu asi ak tak ťažko zozenies. Moje z Merkury stali okolo 25. Krásne, rektifikovane, dobre sa s nimi vraj pracovalo. Poliaci nemajú len smejdy....

marsmykkok
15. dec 2022

@jaroe tak ja mám z merkury lacné a v pohode. A nie kvôli šetreniu, kúpeľňu mám malú, nerobilo by to veľa eur keby vyberiem drahšie, ale chcela som také čo neomrzia. Tak som vybrala také svetlosive a boli lacné, podlahu som chcela drevo vzor a padla mi do oka taká ani tmavá ani bledá a akurát bol dopredaj. A všetko fajn kvalita, dobre sa s tým pracovalo. Mne to robil známy nemurár, ktorý sa to naučil na svojej kúpeľni a teda asi mu to trvalo dlhšie ako profesionalovi ale je to stokrát krajšie ako pôvodné od človeka od fachu čo boli. Ale mne tu ide o to hlavne že maľovať je blbosť, o pár týždňov to bude vyzerať zle a prerábka kúpeľne sa dá aj lacno, radšej našetriť a netreba 10 000eur.