Ahojte, prosím tie, ktoré sa vyznáte v matracoch...objednala som si matrac, išla som po konkrétnom - vyskúšaný, spala som na nom par noci, zistila som názov, videla som jadro ...Uz nejaky cas pred tým som obiehala a skúšala matrace - jeden predajca mi tvrdil, ze farby sa nemenia, ze napriklad je rozdiel aj medzi modrou a tyrkysovou penou...
No a k pointe...objednala som si teda matrac - pripajam screen a prisiel mi - foto. Ja som ten potah dala dole az po noci kedy som sa nevedela ulozit, vstala som dolamana (strasne tvrdy) a to jadro nesedi vobec s foto na stranke (ani s tym co som na nom realne spala). Na vrchu je seda pena, v strede je taky ruzovo fialovy a na spodu biely. Ten na ktorom som spala mal z jednej strany modru penu, streda taky bledosedy a druha strana biela (ta by jedina sedela) Samozrejme budem riesit s predajcom/vyrobcom ale byt uplne za blbu alebo sa nechat okaslat...Na matraci stitok nie je, bola len nalepka na igelite...A ano vymenila som aj strany aj hlava-nohy.
@gribka1 však je tam fotka ci nebola? Plus screen zo stranky
nuz. nedala si si poradit pani lebo ta isto chcela osklbat o 80€ tak hold doslo co doslo♀️
Jaaj, to je taký poťahom obalený. No a je to aspoň pružina?
@amonet sorry, toto je uplne jeb*a odpoved, mne vobec neslo o 80€, podla vyrobcu jadro matraca je to iste, lisilo sa len v potahu pre hotel ...a mimochodom, mame objednany aj od pani od ktorej som si udajne nedala poradit, ale kedze tiez ho budeme vidiet az ked prideme domov, potrebujem vediet ...
nevyzerá že je to ten matrac…
Ved to je len ilustracna fotka. Je nepodstatne ake je farba peny.
Stránky väčšinou uvádzajú, že farba sa môže líšiť, ale parametre ako tuhosť a pod sú tie isté
Tak väčšinou by dané farby mali mať určité vlastnosti, tuhosť. Takže, ak výrobca používa také farby, tak by tak mali aj vyzerať. Iný výrobca môže používať iné. Podľa mňa zas tá vrstva hore, dole by nemala mať taký vplyv, skôr to môže byť v pružinách.
Na farbach nezalezi, zalezi na hrubne a hustote jednotlivych vrstiev.
Tak ho skus obratit na druhu stranu. My mame s manzelom uplne rovnake on ja tvrdej strane ja na maksej. A vela urobi aj rost postele. A mozno ten v hotely bol uz trochu vylezany- ze si to treba vylezat- ako nove topanky.
Je cudne aj to ,že tam nemáš štítok. A tvrdosť ti sedela s tou nálepkou na igelite? Mohlo sa stát,ze na igelit sa dala nesprávna nálepka a máš vlastne iný matrac .
@kikappp nie, nic nsedelo...
v podstate nas os*ala aj predajkyna aj vyrobca. Matrac sa bohuzial neda vratit, kedze maju sprosto nastavene obchodne podmienky - aj ked je matrac skladom tak to beru ze bol vyrobeny na mieru
Takze od pani sme matrac neprebrali, (bol to ten presne isty) mame len ten od vyrobcu kupovany na eshope ...(uz je to za jedno, musime sa s tym zmierit, manzelovi je vlastne jedno na com sa vyspi) a kupili sme vcera v Dormeo - a je super
Urob im aspoň recenziu za odmenu.
Veď daj foto toho čo ti dali. Nevieš dať to biele dole?