icon

Problém so svetielkom na vysávači Elektrolux ES52C212XN

nikol1288
7. aug 2025

Ahojte mate niekto tento vysavac ? potrebujem vediet xi je normalne ze ked s nim vyjdem na koberec zhasne sa svetielko. Musim ho potom vypnut a zapnut aby sa opat zasvietilo. Ale znova ked vyjdem na koberec to iste. Je to normalne? alebo je to chyba . Dakujem

madeincssr
7. aug 2025

@nikol1288 svetielko ma osvetlovat prave vysavanu plochu? Ked vysavac nastavis na inu silu sania ako Automatic (detekciu hladkeho povrchu versus koberca), cize napr. na polohu "Koberec" alebo "Hladky povrch", ako sa chova svetielko?

nikol1288
autor
7. aug 2025
@madeincssr

@nikol1288 svetielko ma osvetlovat prave vysavanu plochu? Ked vysavac nastavis na inu silu sania ako Automatic (detekciu hladkeho povrchu versus koberca), cize napr. na polohu "Koberec" alebo "Hladky povrch", ako sa chova svetielko?

@madeincssr ano vysavanu plochu. A to ani neviem kde mam nastavit je tam len tlacitko na zapnutie/vypnutie a vyssi a nizsi vykon sania.

janica_
10. aug 2025

A je to problem len so svetielkom? Kefa sa Ti toci?
Mame Etu tycovy vysavac a toto mi robil ked nezvladal tahat, trebarz na koberci s hustym dlhym vlasom. Pomohlo poriadne vyumyvat filter (uz mam dva na vymeny). Potom sa ten nastavec a kefou pokazil uplne. Tak som musela kupit novy