Problémy s novostavbou
Ahojte, mali ste niekedy taký problém že ste kúpili novostavbu, a po čase ste si začali všímať veľké problémy, nedostatky atď? Alebo videli ste to už aj pri obhliadke? Vďaka
@jablon_katka napríklad že ste sa nastahovali a zistili ste že je v bytoch extrémne všetko počuť
@adripetr ahoj,áno mali sme ten istý problém.
Nedomohli sme sa ničoho,len výsmechu.
Napadli sme to až po 10 mesiacoch od kúpy.
Volali sme právnika ,dokonca dvoch
Aj sme si dali vypracovať znalecký posudok, sanačny a to také palky..aj nám spracoval sťažnosť,ale povedal nám, že to je na roky a na dlho ťahanice po súdoch
Mali sme žiaľ v zmluve,že sme si riadne pozreli nehnuteľnosť a preberáme ju v stave ,ako vidíme.
A to bol problém podľa právnika ,aj jedného aj druhého
Sme sa nasrali,dali na predaj , kupujúcich sme oboznámili s nedostatkami na nehnuteľnosti a predali sme dom.
Ja by som spávať nemohla ,keby mám predať dom a viem,že má chyby, kupujúcim to zatajím.
Ako naši milí predávajúci, nakoľko sme od susedov zistili,že presne s tým mali problém, čo sme my začali nachádzať v dome.idioti
Stalo. Vyriešili sme svojpomocne. Naťahovať sa s niekým a míňať peniaze na pečiatky a právnikov, to sme radšej investovali do nápravy.
Ale v našom prípade šlo o nedostatky pozemku po kúpe domu.
Ale hlučnosť ak ide o byt, to veru neviem ako vy sa dalo vyriešiť. V kúpnych zmluvách býva zakotvené čo spomína aj @pe_mi - že si si prezrela čo kupuješ, súhlasíš so stavom aj s cenou.... Neviem, či sa z tohto bude dať vymotať inak ako znížiť cenu a predať...

@adripetr Akoze ake nedostatky? pokial vam strecha nepada na hlavu, vsetko sa da riesit, ci? Ako vazne to je?