icon

Problémy s roletami deň a noc

slavka1957
12. mar 2025

Ahojte, objednala som cez internet od jedného výrobcu tri rolety a každá je iná, dve mi vôbec na oknách nelícujú a tretia po vyrolovaní má pásy šikmé. Stretol sa už s tým niekto?Dá sa s tým niečo robiť?uplne som z toho nešťastná. Foto prikladám. Ďakujem

Problémy s roletami deň a nocProblémy s roletami deň a noc
katarinaba
12. mar 2025

Treba to vytiahnut uplne a potom rovnomerne namotat naspat. Je to trochu o hubu, ale da sa to pekne narovnat (jedine, ze by bola nakrivo prichytena o tyc, ale to uvidis, ked to rozmotas).

renat04
12. mar 2025

my mame tiez den a noc, ale teda taketo problemy sme nemali. skuste to spravit tak, ako sa pise vyssie a ked nepomoze, tak kontaktujte vyrobcu. vsak isto to nestalo malo, a keby aj, tak to neznamena, ze to mozu spravit halabala.

biba_18
12. mar 2025

ježiš, ja neznášam šlendriánsku robotu, normálne som chytila nerv ...

becko3
13. mar 2025

Pri prvej fotke je problém väčšinou ze roletka nieje vo vodováhe, ak je jedna strana o 3mm vyššia ako druha, tak dole vám to spraví kľudne aj centimeter. Moze byt aj nesprávne nalepená látka z výroby ale to sa často nestáva.

Pri druhej fotke treba roletku úplne spustiť a potom vytiahnuť naspäť hore, moze byt nesprávne narolovana látka. Ďalšia možnosť je ze sa vám zopár vlákien z látky zachytilo na na pravej strane navijaciej tyče, treba to trocha prerezat ostrým nožom.