icon

Prostriedky do robotického vysávača

dajulka01
8. máj 2025

Ahojte, kúpila som robotický vysávač a práve zisťujem že nemôže sa doň používať žiadny prostriedok na umývanie podláh iba voda…ja mám tie veľké proszriedky z voňavého domova litrové originál na umývanie podláh - nie su vôbec penivé… ale to som brala ako automaticky nakoľko si neviem prestaviť aby sa dlážka umývala čistou vodou😃 čo používate vy?

mimuska328
8. máj 2025

@dajulka01 ja som si tak pokazila tu nadobku na zmyvanie keď som dala jar. Odvtedy len čistá voda

dajulka01
autor
8. máj 2025
@mimuska328

@dajulka01 ja som si tak pokazila tu nadobku na zmyvanie keď som dala jar. Odvtedy len čistá voda

@mimuska328 ou, jar dosť pení to by ma nenapadlo dať, ale ten prostriedok z voňavého domova vôbec nepení… tak neviem…mám obavy teraz😃

mimuska328
8. máj 2025
@dajulka01

@mimuska328 ou, jar dosť pení to by ma nenapadlo dať, ale ten prostriedok z voňavého domova vôbec nepení… tak neviem…mám obavy teraz😃

@dajulka01 práveže to nepenilo a konečne aj na mokro umylo. Lebo takto to umýva skôr na sucho

dajulka01
autor
8. máj 2025
@mimuska328

@dajulka01 práveže to nepenilo a konečne aj na mokro umylo. Lebo takto to umýva skôr na sucho

@mimuska328 tak ja už neviem, niekde čítam že používajú prostriedok na umývanie už roky a pohode iní pokazili tak neviem ozaj už😃

julia_romeo
10. máj 2025

@dajulka01 mala som rovnaky problem. nevedela som si predstavit, ako to bude vyzerat, ked bude umyvat len cistou vodou... ver mi, ze je to uplne v pohode. zem je naozaj uplne cista...

dajulka01
autor
10. máj 2025
@julia_romeo

@dajulka01 mala som rovnaky problem. nevedela som si predstavit, ako to bude vyzerat, ked bude umyvat len cistou vodou... ver mi, ze je to uplne v pohode. zem je naozaj uplne cista...

@julia_romeo vyskúšam som kupila rozprašovač kde dam ten saponat nastriekam na zem😃 som zvedava…ale už nepoužijem do neho nič lebo ozaj sa bojim že sa polazí