Puella - zloženie prípravku a vplyv na plodnosť
Mamičky,čudujem sa vám,že vám ide o vôňu a nezaujíma vás zloženie prípravku, ktorý poskodzuje plodnosť ženy.Na červenej fľaši je na to upozornenie Čo tá neustála inhalacia chémie urobí so zdravím detí? Okrem toho je to nejaká leptava zmes,poškodzuje aj povrchy,na ktoré je vyliataJe viac príspevkov od žien, ktoré na toto poukazujú.Tak ako je zdravie ohrozujúce aj dlhodobé dýchanie voňavých sviečok a rôznych difuzerov,tak treba byť veľmi opatrný pri všetkých syntetických vôňach, najmä keď majú dlhší čas expozície. Nekupujte si budúce ochorenia za drahé peniaze.
😆😆😆
@sidonika 👍👍👍
pohoda,klídek,tabaček používam ju dlho a v pohode som otehotnela ...keby mám čítať všetky obaly čo ako škodí ake vône a pri jedle čo sa tvari eko-bio-raw detto mam apartman v Pinelke v Pezinku
Fakt to vieš dokázať ? lebo ak nie,a nejaká dobrá duša tento príspevok pošle do Puelly,mohla by si si aj zarobiť na problém.
Alebo čo tak nestarať sa do iných čo kupujú ?
@esmeronka 👎👎👎
Všetko treba používať s mierou,do každého 5teho prania len do dospelackych vecí, len na povrchové oblečko, vetrovky a tak , deky , uteráky.. a všetko je oki ...bez stresu
@belllinka prosím vás neriešte niečo čo sa vás netýka ked niekomu radím ohladne tehotenstva tak mi príde osobnejšie tej žene tykať a je to v tom fore som tehotna bežne...ked chcete niečo napísať najprv si pozrite aj ine komentáre nielen moje..ako vidím v tomto fore sa najde malo rozumných ludi čosi prečitaju nazor a nemaju potrebu sa navážať lebo to je ich zmysel života na MK
@victory7897 konečne rozumný komentár
V živote by som nekúpila aviváž za 25 ecok
@ajsha123 https://www.beaushop.sk/tovar/horomia-olejovy-p...
🙂 tento. Vonia super. Dokonca som si zriedila so sprejom na nábytok a cistim to takto 😂 vonia celá domácnosť. Cistim tým aj obchod kde pracujem ľudia veľmi pochvaľujú

@sidonika puellu nekupujem.. Som verná Horomii. Myslím ze tam nie sú také upozornenia a vonia ďaleko lepšie