icon

Puella - zloženie prípravku a vplyv na plodnosť

sidonika
28. nov 2022

Mamičky,čudujem sa vám,že vám ide o vôňu a nezaujíma vás zloženie prípravku, ktorý poskodzuje plodnosť ženy.Na červenej fľaši je na to upozornenie Čo tá neustála inhalacia chémie urobí so zdravím detí? Okrem toho je to nejaká leptava zmes,poškodzuje aj povrchy,na ktoré je vyliataJe viac príspevkov od žien, ktoré na toto poukazujú.Tak ako je zdravie ohrozujúce aj dlhodobé dýchanie voňavých sviečok a rôznych difuzerov,tak treba byť veľmi opatrný pri všetkých syntetických vôňach, najmä keď majú dlhší čas expozície. Nekupujte si budúce ochorenia za drahé peniaze.

Strana
z2
sszuzu8
28. nov 2022

@sidonika puellu nekupujem.. Som verná Horomii. Myslím ze tam nie sú také upozornenia a vonia ďaleko lepšie

queen_mary
28. nov 2022

😆😆😆

daniela2202
28. nov 2022

@sidonika 👍👍👍

esmeronka
28. nov 2022

pohoda,klídek,tabaček používam ju dlho a v pohode som otehotnela ...keby mám čítať všetky obaly čo ako škodí ake vône a pri jedle čo sa tvari eko-bio-raw detto mam apartman v Pinelke v Pezinku

ajsha123
28. nov 2022

@sszuzu8 vidíš, to prvý krát počujem. Je to fakt prírodné? Ktorú vôňu používaš? Ďakujem

petrahl
28. nov 2022

@sidonika tiez sa cudujem. My sme to dostali minuly rok na Vianoce. Nevsimla som si tam to upozornenie. Deti z toho dostali ekzem jaj svet a potom som si precitala to s tou plodnostou. Vysokou rychlostou to letelo z bytu.

nelca84
28. nov 2022

@sidonika mne by sa to velmi hodilo, nemusela by som brat HAK 😁 vies mi to zarucit?

maca1984
28. nov 2022

Fakt to vieš dokázať ? lebo ak nie,a nejaká dobrá duša tento príspevok pošle do Puelly,mohla by si si aj zarobiť na problém.
Alebo čo tak nestarať sa do iných čo kupujú ?

lyci
28. nov 2022

@sidonika je mi to luto, ale tu s takymito vecami zoznes skor vysmech ako podakovanie. ja viem ako synteticke vone mozu skodit, ale skoda reci na tomto fore

belllinka
28. nov 2022

@maca1984 puella to ma aj napisane na flaske, toto upozornenie, takze to nebude pre nich novinka. Myslim ze na cervenej vôni

belllinka
28. nov 2022
miriam11
Odpoveď bola odstránená
maca1984
28. nov 2022

@belllinka ahá, tak potom beriem späť.

daniela2202
28. nov 2022

@esmeronka 👎👎👎

esmeronka
28. nov 2022

@miriam11 nepotykali sme si a uražajte jedine tak samu seba ja som vyjadrila svoj názor čo tu neni zakázane a myslím že svojím komentárom ste dokázali svoju inteligenciu

belllinka
28. nov 2022

@esmeronka zaujimave, ze ty v inych diskusiach tykas inym zenam 😂

victory7897
28. nov 2022

Všetko treba používať s mierou,do každého 5teho prania len do dospelackych vecí, len na povrchové oblečko, vetrovky a tak , deky , uteráky.. a všetko je oki ...bez stresu

esmeronka
28. nov 2022

@belllinka prosím vás neriešte niečo čo sa vás netýka ked niekomu radím ohladne tehotenstva tak mi príde osobnejšie tej žene tykať a je to v tom fore som tehotna bežne...ked chcete niečo napísať najprv si pozrite aj ine komentáre nielen moje..ako vidím v tomto fore sa najde malo rozumných ludi čosi prečitaju nazor a nemaju potrebu sa navážať lebo to je ich zmysel života na MK

esmeronka
28. nov 2022

@victory7897 konečne rozumný komentár

rastika
28. nov 2022

ja mám zase takúto informáciu, aj keď je jasné, že všetkého veľa škodí

doriiis
28. nov 2022

V živote by som nekúpila aviváž za 25 ecok

belllinka
28. nov 2022

@esmeronka ty tykas aj v temach, kde nejde o tehotenstvo 🙂
Ci je snad aj urcene, v ktorych temach sa moze tykat a v ktorych nie? Si pozri pravidla MK, tykat sa moze vsade

nelca84
28. nov 2022

@esmeronka neviem co riesis tykanie, pravidla MK jasne hovoria "vsetci si tu tykame"

esmeronka
28. nov 2022

@belllinka to nemení nič na tom že to nemusite riešiť a nieje vás nič do toho že ma urazila ina užívatelka...pekny deň nemienim dalej plytvať na vás svojou energiou chodte provokovať niekam inam ja zas vidím na vašich komentároch že vas to baví a naplňa

lienka9
28. nov 2022

@sidonika ja som nad tym tiez uvazovala,lebo velmi chvalil kazdy,ale ked som si toto precitala ,tak ani nahodou..akoze mozno aj ine skodia,ale ked to maju uz aj na obale napisane,tak to musi byt riadny ekrazit.

doriiis
28. nov 2022

@rastika ....to,že je údaj neaktuálny neznamená,že tam tá zložka nie je.

sszuzu8
28. nov 2022

@ajsha123 https://www.beaushop.sk/tovar/horomia-olejovy-p...

🙂 tento. Vonia super. Dokonca som si zriedila so sprejom na nábytok a cistim to takto 😂 vonia celá domácnosť. Cistim tým aj obchod kde pracujem ľudia veľmi pochvaľujú

20erika07
28. nov 2022

Prosim, vie niekto aky je rozdiel v týchto 3 zlozeniach olej.parfumov?

rastika
28. nov 2022

@doriiis fakt neviem, ja som ružovú nepoužívala, aj keď mne sa zdá, že na vzorke som tú vetu už nemala..teraz som prešla na voňavý domov.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2