icon

Recenzie a skúsenosti s RAN-SUS partners s.r.o.

peter8899
17. aug 2025

Bol umňa majiteľ RAN-SUS – partners s. r. o. cca 20 ročný chlap
potrebujem zateplenie, avšak ževraj zateplili desiatky domov a majú velké skúsenosti ale ponúkal mi faktúru bez dph, lebo vraj ešte nie sú platca dph, prosím môže to byť moc sa do toho nevyznám.
bez zmluvy a faktury nikam nejdem
chcel zaplatiť skoro celú sumu dopredu tak pre istotu sa pytam či niekto nepoznate lebo chceme isť do toho zateplenia domu

tundra
17. aug 2025

@peter8899 celu sumu dopredu😂👍💪
Firma ma 8 mesiacov...daj na svoj instinkt.
To je jedina firma v okoli,ci ako?Preco chces dat zakazku,firme bez recenzii.
Vyziadaj si adresy realizacii,navstiv ich,sprav si obraz
a potom sa rozhodni...

anonym_dd8695
21. aug 2025

Pozor je to podvodník z vedlajšej dediny cabaj. Stačí sa ísť pozrieť na sídlo a 0 zamestnancov skoro som sa aj ja nechala nachytať na pekné slová

anonym_948bed
25. aug 2025

počula som o nom v nitre ked som hladala aj ja firmu na zateplenie, je to klamár že slubuje ludom dotacie zobere peniaze a nič nevybavý.
daj si poriadnu firmu a nie podvodníkov radšej si trocha zaplať ale maj istotu, v dnešnej dobe jak znížili tresty tak za podvody nič nezmôžeš keď zaplatíš a potom nič nespravia

kukucka22233
10. nov 2025

V nitre ma pred ním varovali. Dávajte si pozor. Sľubuje dotácie a klame, nakoniec ani prácu nedokončí

majajamba
11. nov 2025

@peter8899 ahoj chcem sa spýtať, teda ako to dopadlo s tou firmou? Nám tiež sparvili ponuku ale ked toto čítam tak neviem. Sú teda seriózny či nie?

peter8899
autor
11. nov 2025
@majajamba

@peter8899 ahoj chcem sa spýtať, teda ako to dopadlo s tou firmou? Nám tiež sparvili ponuku ale ked toto čítam tak neviem. Sú teda seriózny či nie?

@majajamba vôbec nie sú seriózni, zisťoval som a treba ruky preč

68318720
6. dec 2025

Zdravím, chcel by som len zanechať recenziu a poďakovanie na firmu Ransus s ktorou som bol veľmi spokojný. Chlapi murári stavbyvedúci Ivan chlapy veľké ďakujem za skvelú prácu ( zateplenie ) . Len dodám že som zaplatil skoro celú celkovu sumu ale nebanujem. Majte sa tu pekne .

satooo
6. dec 2025
@peter8899

@majajamba vôbec nie sú seriózni, zisťoval som a treba ruky preč

@peter8899 Ahojte kdeste si to zistoval prosím ja mám opačnú pozitívnu skúsenosti aj ludia v mojom okoli, len tolko k tomu 🙏