icon

Recenzie na tyčový vysávač Dyson

18. aug 2025

Prosím máte niekto doma ten tyčový vysávač Dyson? Aku verziu? Ako ste spokojné? Muž to chce kúpiť ale stojí to 500 eur a to sa mi zdá dosť veľa, ale kolegyňa si to veľmi chváli ..tak neviem...nejaké recenzie prosím?

hopatko
18. aug 2025

Pozri lupu aj na stene, je tam mnoho info aj z dnesneho dna. Ano, je hodny kazdeho centu, ale uz sa opakujem, akoby ma za to platili 🙂

milanemila
18. aug 2025

My mame tento a je perfektny. Jedine co by mohli do buducna zmenit je vyhadzovanie spiny, ze by to mohlo vycucnut do nejakej stanice 🤷🏼‍♀️ ale co sa tyka vysavania je super.
https://www.dyson.sk/produkty/bezkablove-vysava...

24mima
18. aug 2025

@anonym_autor ja som rozmýšľala nad Dyson aj som ho bola vyskúšať. Nakoniec som si vybrala Samsung a som spokojná. Konečne neťahám vysávac s káblom po dome a nepodkyname sa na šnúre 😁ma vysypaciu stanicu, nemusí sa vŕtať do steny a pekne splýva so zariadením v dome(vid foto) a hlavne keď deti natrusia hneď povysavam😊

autor
18. aug 2025
@24mima

@anonym_autor ja som rozmýšľala nad Dyson aj som ho bola vyskúšať. Nakoniec som si vybrala Samsung a som spokojná. Konečne neťahám vysávac s káblom po dome a nepodkyname sa na šnúre 😁ma vysypaciu stanicu, nemusí sa vŕtať do steny a pekne splýva so zariadením v dome(vid foto) a hlavne keď deti natrusia hneď povysavam😊

@24mima aká bola cena prosím?

babushkaem
18. aug 2025

ja mam 5 rokov xiaomi, lebo som ho kupovala kvoli psovi a teraz, kedze uz baterka nie je co byvala, idem do dysonu, sle bol super, je tam aj nadstavec na umyvanie, urcite odporucam

24mima
18. aug 2025
@anonym_autor

@24mima aká bola cena prosím?

@anonym_autor cena bola okolo 550€ kupovala som ho pred 1,5 rokom, maju viacero typov s rôznym príslušenstvom, od toho sa odvíja cena...teraz som ho pozerala na nay ho majú v zľave. Mam presne tento.

autor
18. aug 2025
@24mima

@anonym_autor cena bola okolo 550€ kupovala som ho pred 1,5 rokom, maju viacero typov s rôznym príslušenstvom, od toho sa odvíja cena...teraz som ho pozerala na nay ho majú v zľave. Mam presne tento.

@24mima ďakujem

ers89
3. okt 2025
@24mima

@24mima to je presne ktorý typ ?

24mima
4. okt 2025
@ers89

@24mima to je presne ktorý typ ?

@ers89 ten co je na obrázku, všetky tie komponenty mam k nemu...