Recenzie na tyčový vysávač Dyson
Prosím máte niekto doma ten tyčový vysávač Dyson? Aku verziu? Ako ste spokojné? Muž to chce kúpiť ale stojí to 500 eur a to sa mi zdá dosť veľa, ale kolegyňa si to veľmi chváli ..tak neviem...nejaké recenzie prosím?
My mame tento a je perfektny. Jedine co by mohli do buducna zmenit je vyhadzovanie spiny, ze by to mohlo vycucnut do nejakej stanice 🤷🏼♀️ ale co sa tyka vysavania je super.
https://www.dyson.sk/produkty/bezkablove-vysava...
@anonym_autor ja som rozmýšľala nad Dyson aj som ho bola vyskúšať. Nakoniec som si vybrala Samsung a som spokojná. Konečne neťahám vysávac s káblom po dome a nepodkyname sa na šnúre 😁ma vysypaciu stanicu, nemusí sa vŕtať do steny a pekne splýva so zariadením v dome(vid foto) a hlavne keď deti natrusia hneď povysavam😊
@anonym_autor ja som rozmýšľala nad Dyson aj som ho bola vyskúšať. Nakoniec som si vybrala Samsung a som spokojná. Konečne neťahám vysávac s káblom po dome a nepodkyname sa na šnúre 😁ma vysypaciu stanicu, nemusí sa vŕtať do steny a pekne splýva so zariadením v dome(vid foto) a hlavne keď deti natrusia hneď povysavam😊
@24mima aká bola cena prosím?
ja mam 5 rokov xiaomi, lebo som ho kupovala kvoli psovi a teraz, kedze uz baterka nie je co byvala, idem do dysonu, sle bol super, je tam aj nadstavec na umyvanie, urcite odporucam
@anonym_autor cena bola okolo 550€ kupovala som ho pred 1,5 rokom, maju viacero typov s rôznym príslušenstvom, od toho sa odvíja cena...teraz som ho pozerala na nay ho majú v zľave. Mam presne tento.
@24mima ďakujem
@24mima to je presne ktorý typ ?

Pozri lupu aj na stene, je tam mnoho info aj z dnesneho dna. Ano, je hodny kazdeho centu, ale uz sa opakujem, akoby ma za to platili 🙂