icon

Renovácia starej vane

26. máj 2025

Máte niekto skúsenosť s renováciou starej vane?

Strana
z2
marsmykkok
27. máj 2025
@viestta

@marsmykkok ale ja mam celkom jasnu predstavu co to obnasa. Ale ak je vana polozena na obklade na podmurovke, nie zamurovana obkladom na hulvata, tak sa to da. Dokonca aj bez flexy

@viestta no len kedysi sa robilo všelijako a väčšinou pod vplyvom alkoholu a vôbec sa neriešilo čo ak raz bude treba niečo meniť, nech sa to dá. Teda ľahké to nemusí byť, sú aj byty kde nevieš vymeniť ani blbú vodovodnú batériu čo je tak daná, že to bez vybúrania polky steny nejde... Proste vôbec neriešili že vec sa raz opotrebuje a treba urobiť tak, nech výmena je jednoduchá...

spongebob1
27. máj 2025
@viestta

@spongebob1 zamurovat vanu treba tak aby sa potom dala vymenit, to tiez nedokaze kazdy majster

@viestta Nech sa paci, ak dokazes vymenit historicku, smaltovu vanu, tak ti darujem 10 000E. 😆

evansova
27. máj 2025
@marsmykkok

Ja som dala systém vaňa do vane 5 rokov dozadu a vaňa je stále ako nová. Nátery neodporúčam, sú na to rôzne recenzie a aj som to skúšala robiť-svojpomocne a tam stačí že niečo spadne do vane a malá bodka sa urobí a postupne ako sa tam napúšťa voda sa ošúpe celá vaňa...

@marsmykkok Aj podľa mňa najlepšie riešenie. Dá sa obstarat aj za 80 EUR.

Strana
z2