icon

Renovácia strechy - cena

mami92
17. aug 2022

Zdravím. Prosím vás dávali ste si niekto renovovat strechu lepenkou? Na koľko vás vyšla ak vám to robila firma a cca koľko m2.

miminka91
1. aug 2024

@nicollette332 ano ved my sme mali nacenene kade tade vsetko a potom v tom mal clovek chaos a si aj zober ze vsade platis nejaku dopravu cize peniaze navyse zbytocne. velmi nam to ulahcilo celu pracu a aj cas.

klaudi31
2. aug 2024

@miminka91 Však a keby si to vyzdvihneš sám bez toho, aby si platil tú dopravu? Nie je to takto rozumnejšie? 😉

hacula1816
2. aug 2024

@lutomm pozri sa ono podla mna sa da dohodnut vsade, ze ti prizmuria ocko alebo daju nejaku zlavicku ked takto vezmes na komplet celu strechu. treba vediet byt biznisman 😀 ale uprimne my co sme brali tak sme ani nepotrebovali nejako zjednavat tie ceny vysli uplne v pohode primerane.
@nicollette332 no nie, lebo vsade mas ine podmienky. napriklad v takych hospodarskych budovach budes mat skor vlhko alebo vacsie riziko vzniku poziaru.

lutomm
5. aug 2024

@hacula1816 a co znamena v pohode ceny? viem si najst niekde nejaky cennik? alebo kldune posli do spravy, to je ok. 😉

nicollette332
6. aug 2024

@bibiana177 to je ako striekanie nejakou pur penou? no neviem to mi pride tak ze to mozu vyzrat srsne aj kuny uplne v pohode, popripade ze to zacne opadavat po case.
@miminka91 vidis este aj to s tou dopravou to ma teraz ani nenapadlo tak v rychlosti ale mas ty pravdu. a kolko vam trvalo cca dorucenie?
@hacula1816 uhm, tak ale riziko poziaru je hadam vsade si myslim 😀

rucka77
6. aug 2024

Ano, je to izolacia pur penou. https://izolaciapurpenou.sk/?gad_source=1&gclid... Tu staci vyplnit formular a vedia to ihned nacenit na pockanie.

miminka91
7. aug 2024

@klaudi31 ved ako pokial mas na dvore odparkovanu tatru alebo nakladne auto aj s rukou tak nech sa paci 😀
@nicollette332 tak kedze vyroba prebieha na slovensku tak je tam dost rychle dodanie. zalezi co vsetko chces brat, ale tak krytina nam prisla za tie dva tyzdne od objednavky a odkvap Zenit ako aj tie Thermano dosky na zateplenie su dostupne ihned. cenovu ponuku nam spravili do 24 hodin no a co sa ceny dodania v Balex Metale tyka tak pri nakupe krytiny nad 1500eur mas dovoz zdarma.

hacula1816
8. aug 2024

@lutomm tak ono najlepsie je ked si to das nacenit predsa len oni ti to budu vediet lepsie vyratat ako vy sami. ibaze by ste boli projektanti ci architekti 😀 ale predsa len oni si poznaju tie svoje vyrobky a rovno by vam vedeli aj poradit co by bolo najvhodnejsie zvolit.

lutomm
8. aug 2024

@miminka91 1500€? to asi vzdy vyjde viac ako takato suma, nie? 😀

nicollette332
9. aug 2024

@rucka77 no neviem, pride mi to take nestabilne cela ta striekana izolacia. ty s nou mas skusenosti?
@miminka91 pokial by sa dalo by sme brali asi rovno vsetko ved co budeme behat zhanat obvolavat atd. ked je tam aj to dodanie zdarma. ako davali sme si nacenit aj inde ale vsade nas to vyslo raz tolko tak uvidime ako pochodime tu.

miminka91
13. aug 2024

@lutomm Nemyslim si, teda no neviem nepohybujem sa v tomto nacenovani, hlavne sa jedna o to ked ti tak vyjde cenovo iba krytina. Ze ty vlastne nemusis od nich brat komplet celu strechu.
@nicollette332 Ano ono to je tak najlepsie ked mas vsetko takto pokope a hlavne mas to priamo od vyrobcu nie z nejakych stavebnin.

rucka77
13. aug 2024

@nicollette332 Ale preco nestabilne? Vsak sa to normalne vyuziva. Preto to poznam, lebo nam to odporucalo viacero ludi.

jana19877
14. aug 2024

Baby poraďte, povedzte mi pár múdrych informácií a rád, čo sa týka toho zatepľovania strechy. Môj drahý na mňa nechce v takýchto stavebných záležitostiach vôbec dať, tak by som ho chcela niečím zaskočiť 😀

hacula1816
15. aug 2024

@jana19877 tak to velmi dobre pozname, ked si chlapi myslia ze my zeny sa do tychto veci nerozumieme a kolkokrat to byva tak ze vieme vela veci spravit jednoduchsie a logickejsie 😀 ale ak chces zamachrovat tak mu skus spomenut ze ci uz pocul o polyuretanovych paneloch na zateplenie 😀

nicollette332
16. aug 2024

@miminka91 jaj oni vlastne vyrabaju teda vsetko co aj predavaju v tej ziline hej?
@rucka77 no ako som napisala kedze je to pena tak mi to pride take ze sa cez to v pohode prehryzu osy, srsne ci kuny.

miminka91
19. aug 2024

@nicollette332 no tak nejako. v podstate oni vyrabaju aj v polsku. v ziline vyrabaju krytiny,odkvap,kominove systemy a vzduchotechniku, preto tam je vlastne pri nich ze su hned dostupne. potom v polsku vyrabaju tie thermano, sendvice ci profily.

alenka551
19. aug 2024

@miminka91 Vyrabaju v Polsku, ale predavaju aj u nas ci ako?
Mne inak napadlo, ze ci v Polsku co sa tychto materialov tyka, nebudu celkovo aj lepsie ceny ako tu u nas.

hacula1816
20. aug 2024

@alenka551 presne tak poliaci su lacnejsi vo vela veciach. akoze hovori sa zevraj menej kvalitnejsi ale tu to teda neplati. len proste nie su nenasytny ako vacsina slovakov 🙂

alenka551
20. aug 2024

@hacula1816 A potom, ked je nejaky problem? Musim to ist proste riesit do Polska? 😀 Neviem si to predstavit proste. Radsej asi ozaj zvolit nieco nase, lokalne ako potom behat kade tade cez hranice.

nicollette332
21. aug 2024

@miminka91 fiha tak toho je tam pomerne aj dost. som myslela ze teda len ta krytina odkvap a izolacia. ako nevyznam sa ja moc do tohto, ale aj muz vravi ze sa to celkom oplati ked riesia aj tie kominy a vzduchotechniku. to tak pekne nadvazuje na seba cela strecha 🙂

vetva99
21. aug 2024

@nicollette332 Takze to spravia v podstate na komplet a ani pri tom nemusis realne byt, ano?

miminka91
22. aug 2024

@alenka551 no v polsku maju len cast vyroby a tu na sk zase druhu cast. ale predava sa vsetko tu na slovensku len je tam potom rozdiel v dodacej dobe. cize ked nieco objednas z polska tak tam trva dodanie dlhsie ako to zo slovenska kde je to ihned na sklade.

miminka91
22. aug 2024

@nicollette332 ano my sme ved boli preto radi ze sme to vyriesili od jedneho dodavatela rovno aj vyrobcu. vsetko naraz pekne. to sa aj pri novostavbe oplati 🙂

bibiana177
23. aug 2024

@miminka91 a cenovo by si to ako zhodnotila? aj ste si porovnavali ceny s inymi predajcami ci ste hned brali od nich alebo ako?

hacula1816
26. aug 2024

@alenka551 ale prosim ta kde by si ty uz do polska behala :D ved ked mas napriklad nabytok z nemecka kupovany na slovensku tak co utekas do nemecka na reklamaciu ? :D nie. nakupujes normalne tu na sk v lietavskej lucke. komunikujes tak isto s ludmi z tadeto zo slovenska. ale inak neviem co by si tu akoze chcela take reklamovat 😅

nicollette332
27. aug 2024

@miminka91 posielali sme cenovu ponuku, pozerali sme aj velkostne tie thermano roof ako su a myslim si ze je toho dost aj v jednom baliku. cize oplati sa si myslim.

vetva99
27. aug 2024

@nicollette332 A co su to thermano roof? Nejake spesl strechy?

miminka91
28. aug 2024

@bibiana177 cenovo by som povedala ze sa to vyplati. a to mozem tvrdit na zaklade toho ze sme si davali cenove ponuky cez rozne stavebniny a od roznych inych znaciek. no tu je to kvalitovo aj cenovo na mieste a hlavne ti to nacenuju vyrobcovia resp. ludia ktori si ten svoj produkt poznaju 🙂

@nicollette332 ano tak mas v jednom baliku pokrytie okolo 70m2 🙂 drzim palce 🙂

bibiana177
30. aug 2024

@miminka91 ja som uz o tom aj muzovi vravela, ale tak on je stale taky, ze nedoveruje velmi tomu, co nepozna. 🙂 a pritom aj to moze byt velakrat kvalitne a financne nenarocne riesenie.

hacula1816
3. sep 2024

@vetva99 to nie je strecha, ale druh izolacie. ako mas napriklad polystyren ci menralnu vatu. len toto je pevnejsie odolnejsie a lepsie tie parametre to ma aj.