Riešenia pre kuchyňu s obývačkou - fotky a inšpirácie
Ahojte máte niekto rozmerovo podobnú kuchyňu s obývačkou?
Zaujímali by ma reálne fotky a riešenia. Chcela by som kuchyňu do L, ostrovček a od neho napojený jedalensky stol.
Vďaka

pozerám dosť videí o bytovom dizajne a akurát minule som si uvedomila jednu vec: sama mám spojenú kuchyňu s obývačkou - ale nechcela by som to takto prepojené, oddelené iba ostrovčekom… ja mám obývačku s kuchyňou spolu, nie sú predelené, ale v podstate sú to 2 samostatné priestory… takže namiesto ostrovčeka by som tam ja naisto mala nejakú policovú stenu alebo niečo podobné…
Počkaj budeš nadávať na ostrovček keď ti tam bude zavadzať. A ešte jeden postreh. Prečo máš tak ďaleko varnu dosku. Daj ju na miesto umývadlá a umývadlo by som posunula ako sú čísla 1380. A z ľavej strany ako končí kuchynská linka by som dala také lišty až po strop a to pekne oddelí kuchyňu od obývačky
@netoppierka ja som tu fotku priložila iba kvôli rozmerom tá kuchynská linka bude úplne inak. Len som chcela vedieť či niekto nemá podobne zariadené už ale v týchto alebo podrobných rozmeroch miestnosti
budes tam mat velmi malo miesta ak do toho priestoru chces dat ostrovcek aj stol aj gauc... ono kresli sa to jednoducho ale prax je niekde uplne inde... to ti hovorim ako projektant
@purple_wolf Ja to beriem, aj chápem že 35m2 nie je 55 alebo koľko..
@purple_wolf preto hľadám inšpirácie a čo Najpraktickejšie rozmiestnie u tých kto má podobne rozmery
vyhodila by som bud stôl alebo ostrovcek obe je proste nerealne a pri vybere gauca poctivo treba premerat miestnost aj gauc v obchode lebo castokrat sa stava ze gauc vyzera v obchode mensi
My mame kuchynu s obyvackou a rozlozenie kuchyne nieco taketo:
https://sk.pinterest.com/pin/736690451562810798/
Linka je na celu stenu a pred nou je ostrovcek, vedla neho stol na sedenie a nemenila by som, je to skvele, aj muz si chvali ten ostrovcek. Ja som bola uz z domu zvyknuta na ostrovcek a podla mna je to najlepsia vec na svete :D
Rozmer priestoru mame 5m x 7m . Akurat vchod do toho priestoru mame tak v strede medzi kuchynou a obyvackou, nie ako u teba na nakrese, ze vchadzas v podstate do kuchyne.

Ja mam 5.6mx10m